Velkommen til Alt til Bryllupet

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Dato for den store dagen er satt. Det er mange avgjørelser som skal fattes og mye som skal på plass slik at bryllupsdagen blir akkurat slik dere ønsker dere.

I 2017 ble det inngått 673 ekteskap i Troms. Totalt i landet giftet 22 537 par seg ifølge tall fra SSB.
Giftemål har vært feiret på mange måter opp gjennom tidene. Forskjellige skikker og ritualer har vært praktisert. Uansett hvor stort eller intimt dere ønsker at bryllupet skal være, er det mange detaljer som skal ordnes.

Bruden drømmer om den perfekte kjole til den store dagen. Brudehuset Tromsø har et bredt utvalg brudekjoler, og årets sesong byr på mange vakre nyheter. Gifteringene er selve symbolet på kjærligheten. Gullsmed Kristiansen fører alt fra norske tradisjonsrike ringer til spennende design fra utlandet slik at dere finner de rette ringene.

Din Taxi står for transport. Ikke noe er bedre enn å forlate kirken i en eksklusiv og elegant bil. Med bryllupsdagen skriver dere et nytt kapittel, og dagen foreviges av Fotograf Veronika.
Løkeng Catering sørger for at brudepar og gjester ikke går sultne. ABA Tannlegene gir deg et hvitt smil til den store dagen og SKY Fitness sørger for at du kommer i form til bryllupet.

Går du i friertanker og ønsker at din utkårede skal få en ring helt ulikt alle andres? Wabi Sabi designer ringen akkurat slik du ønsker. Bryllupsesongen står for døren og brudepar er i gang med å sette sammen ønskelisten til den store dagen. Kitch’n gjør det lett for både brudepar og gjester!

Hos Wrights Brudesalong finner du drømmekjolen, enten du skal gifte deg på den tradisjonelle måten eller på en strand i utlandet.

Alt til Bryllupet hjelper dere med planleggingen, og alle bedriftene dere møter her har hver sin spesialitet som kommer paret til gode.

Ordet bryllup kommer fra norrønt brúd(h)laup, som antagelig inneholder tanken om "hjemføring av bruden i raskt løp", en referanse til en gammel tradisjon i forbindelse med brylluper.

En stor del av par som gir hverandre sitt ja i dag holder deg innenfor det tradisjonelle hvor fargetemaet er hvitt. De senere årene har denne trenden snudd, og det er mer vanlig å bruke pynt og dekor som er litt mer fargerike. Både vielseslokalet, kjøretøyet og festlokalet pyntes til fest. Tema og fargevalget vil også gjenspeiles i innbydelser, kirkeprogram, bordkort og meny.

MEN – gleden, forventningene og planleggingen til den store dagen – DE har ikke endret seg stort. Brudeparet skaper selv det bryllupet de ønsker, og det planlegger det ofte sammen. Selv om bruden er den personen som ofte fortsatt blir sett på som "hovedpersonen", begynner brudgommen også å spille en stor rolle med tanke på planlegging og hvordan bryllupsdagen skal være.

Bedriftene i magasinet har én ting felles: De gleder seg til å bidra til at deres store dag blir akkurat slik dere har drømt om.

La romantikken blomstre under bryllupsplanleggingen!


Artikkeltags