Selger «Snøfreser-helvete» på FINN.no: - Jeg vil ikke anbefale noen å kjøpe den

SALGSTAKTIKK: Tor Otto har latt seg sjarmere av ironiske annonser, og bestemte seg for å være dønn ærlig om sin egen lugubre maskin.

SALGSTAKTIKK: Tor Otto har latt seg sjarmere av ironiske annonser, og bestemte seg for å være dønn ærlig om sin egen lugubre maskin.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

«Æ har en minst 10 år gammel - gul, svart og rustbrun hjulfreser, av det mer tvilsomme merket Stiga Snow Blizzard,» åpner salgsannonsen. Så tar det helt av.

DEL

Videre følger en rekke fargerike banneord og beskrivelser av «utysket».

Etter et langt og turbulent forhold med snøfreseren sin har Tor Otto Andreassen bestemt seg for å skilles, og legger den derfor ut til salg. Salgstaktikken er å ikke pynte på sannheten.

- Jeg skal ikke lure noen med å si at det er en veldig bra snøfreser, for det e den ikke. Den er faktisk jævlig dårlig, men hvis noen vil ha den skal de få, sier Tor Otto.

Startet som jobbspøk

Snøfreseren har fått mye oppmerksomhet på nettstedet i løpet av de fire dagene den har vært til salgs.

- Jeg hadde først annonseteksten i sirkulering på jobben, og der ble den godt mottatt. Folk så humoren i det, og ba meg legge annonsen ut på nett, sier Tor Otto.

«Kvalitetsmessig kan du glemme alle forestillinger om et kjøretøy av tysk opprinnelse i premium klassen. Her snakke vi om kinesisk 3. divisjon i en idrett som den vanlige kineser neppe har hørt snakk om,» fortsetter Tor Otto i den komiske annonsen.

- Jeg syntes det var for galt å hive den, så jeg legger den ut, til tross for tvilsom kvalitet. Jeg vil ikke anbefale noen å kjøpe den, sier Tor Ottar.

Har troen på salg

Tor Ottar planlegger å dumpe freseren på søppelfylling om den ikke blir solgt, men selgeren er ved godt mot.

- Den har fått mange visninger og mange har kommentert. Hittil har jeg fått spørsmål om prutningsmonn, noe jeg må vurdere, sier Tor Otto.

Selgeren forklarer Nordlys at snøfreseren er i stand, og at han senest brukte den torsdag formiddag.

- Freseren er ikke helt rett frem, men den går greit. Man bør helst være litt hendt, og erfaren med å skru litt på maskiner. Det er sikkert noen som er interesserte, men jeg ser helst at de henter, forteller Tor Otto.

Mange har vist interesse gjennom å lagre og dele annonsen. Tor Ottar krysser fingrene på at noen av disse også har genuin interesse for den rustbrune snøfreseren.

Artikkeltags