Røykutvikling i Heracleum

RØYKUTVIKLING: Alle nødetatene rykket torsdag kveld ut til Heracleum bo- og servicesenter i Tromsø etter at det oppsto røykutvikling i en leilighet.

RØYKUTVIKLING: Alle nødetatene rykket torsdag kveld ut til Heracleum bo- og servicesenter i Tromsø etter at det oppsto røykutvikling i en leilighet. Foto:

- Brannvesenet har kontroll.

DEL

Det oppsto torsdag kveld røykutvikling i en leilighet i Heracleum bo- og servicesenter i Vestregata i Tromsø sentrum. Det er ikke meldt om personskader.

Alle nødetatene rykket ut.

- Brannvesenet har meldt at de har kontroll, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Roy Nagel.

Politiet ble varslet av brannvesenet klokken 19.45, opplyser Nagel.

Han forteller at det var en person i leiligheten der røykutviklingen oppsto. Det har ikke brutt ut brann på stedet, og røykutviklingen var av et begrenset omfang.

Nordlys' reporter på stedet, Øystein Barth-Heyerdahl, opplyser at det var ansatte som gikk inn i leiligheten og fikk åpnet vinduet.

- Vi rykker alltid ut når alarmen går, spesielt i omsorgsboliger, for det kan være alvorlig. Det var det ikke denne gangen, sier utrykningsleder Hans Peter Sørem i Tromsø brann og redning.

Det var svidd mat i en mikrobølgeovn som førte til røykutviklingen. Ansatte på senteret ble undersøkt for røykskader av ambulansepersonell.

Artikkeltags