Flyttet halve arbeidsstokken til Tromsø etter storbrann

I RUINER: Dette er alt som er igjen av produksjonslokalene til Mørenot på Skjervøy. Foto: Privat

I RUINER: Dette er alt som er igjen av produksjonslokalene til Mørenot på Skjervøy. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Mørenot har nå fått full oversikt etter storbrannen på Skjervøy for en snau uke siden. Avdelingsleder Roy Olsen ved Mørenot Fishery sier i en pressemelding at alle leveranser går tilnærmet normalt tross brannen i selskapets prouksjonsanlegg i morgentimene  7. mars.
- Produksjonsordrer er omdirigert til anleggene i Ålesund og Tromsø. Vi har tatt flere grep for å opprettholde både produksjon og leveranse, sier Olsen.

Selskapet har flyttet halvearbeidsstokken til Tromsø for å sikre at leveransene opprettholdes. Den andre halvdelen jobber på branntomten og er også i gang med å finne nye lokaler for bedriften.

De har allerede flyttet noe av produksjonen over til lokalene andre siden av vågen hvor selskapet utfører garnmontering.
- Vi regner med å være klare innen kort tid med lokaler som gjør at vi kan produsere tilnærmet som normalt i Skjervøy, sier Olsen.

Mørenot sin avdeling på Skjervøy er en del av Mørenot Fishery. Her utføres produksjon og reparasjon av trål, snurrevad, snurpenot og garn både til kyst- og havgående flåte. 
- I situasjoner som dette ser vi nytten av å være store med lokasjoner langs hele kysten. Vi kan gjøre raske endringer og tilpasninger slik at kundene våre ikke blir påvirket når uforutsette ting skjer, sier Olsen.

Over 30 personer ble evakuert da produksjonslokalene ble totalskadd torsdag i forrige uke.
- Vi ønsker å rette en stor takk til brannvesen, sivilforsvar og andre som deltok i slukkingen, for den formidable innsatsen de gjorde, uttaler Olsen.

Artikkeltags