Her kan du bo som en ordfører: – Jeg må nesten kreve vandelsattest

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

I 20 år har familien til Jens Johan Hjort bodd i dette huset på Slettaelva på Kvaløya i Tromsø. Nå er det imidlertid slutt. Jens Johan og kona Nina har kjøpt nytt hus på Tromsøya, og forlater den stansmessige boligen.

– Det er selvsagt vemodig, og det er noe med det når du har gjort alt klart til flytting og huset er tipp topp, sier Jens Johan til Nordlys.

LES OGSÅ: Kjøper en av Tromsøs dyreste boliger

Kvaliteter

Den populære avgåtte ordføreren startet lørdagen med en løpetur på fjellet i ruskevær. Da han kom tilbake til huset han snart skal forlate, kjente han på følelsen av å komme hjem.

– Vi har noen kvaliteter her som vi skal forlate. Blant annet nabolaget, og nærheten til fjellet.

Boligen er på 240 kvadratmeter, og har fem soverom fordelt på tre etasjer. Villaen beskrives av eiendomsmeglerne i Sne som stor og påkostet, med tilbaketrukket beliggenhet. Huset er utarbeidet av sivilarkitekt Einar Sørensen, som på 80-tallet tegnet dette til seg selv.

Kjøkken

Kjøkken Foto:

Utsikt mot havet.

Utsikt mot havet. Foto:

Vandelsattest

Jens Johan og Nina har tilbragt alle sine 20 år i Tromsø i villaen på Slettaelva. I flytteprosessen har familien kjent på følelsene og alle minnene de har fra huset.

– Man gjenoppdager liksom det man har. To av våre sønner, Erik og Peter, er oppvokst i huset. Det er nesten sånn at vi må kreve vandelsattest.

Artikkeltags