Mathilde vil selge bilen: - Om noen vil ha en helt jævlig bil, er det bare å ta kontakt!

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

- Responsen er stort sett bare bra, men har jo ikke fått solgt bilen ennå så vet jo ikke hvor bra det er. Om noen vil ha en helt jævlig bil, er det bare å ta kontakt, sier Mathilde Eide Jenssen til Avisa Nordland.

Steigen-kvinnen har fått enorm respons på et svært humoristisk forsøk på å kvitte seg med bilen hun har hatt i sitt eie de siste fire årene. Etter å ha lagt ut bildet med den hysterisk morsomme teksten har innlegget blitt delt 87 ganger og har over 400 likes på Facebook. Jenssen er opprinnelig fra Steigen, men er bosatt og studerer i Bodø.

- Jeg hadde egentlig ikke forventet den enorme responsen, folk som kjenner meg vet at jeg snakker rett i fra levra og kanskje overdriver litt, men at det skulle nå så langt ut har jeg ikke forventet, sier Jenssen til an.no

Trofast framkomstmiddel

- Det startet med at jeg kjøpte en bil for fire år siden, men jeg har vært svært plaget med den i den siste tiden. De sier jo at ærlighet varer lengst så det var vel egentlig tanken bak det hele, forklarer hun.

Hun forteller at bilen har tjent henne vel så lenge hun har hatt den, men nå har hun sett seg lei:

- Jeg tenkte kanskje noen andre som har litt peiling kan ta over jobben. Som du kanskje ser kan jeg lite om bildeler og slikt, ler hun.

- Ymse tilbud

Etter annonsen ble publisert den 12. april har det kommet noen få, men ymse tilbud til tross for enorm respons.

- Noen har sagt at om den ikke blir solgt så kan de komme å hente den. Det er jo litt vemodig, jeg er jo glad i den til tross for hva det kan se ut som. Den er ferdig nå, jeg orker ikke å bruke mer penger på den, sier hun. 

Om språkbruken har Jenssen følgende kommentar:

- Jeg er vel kanskje litt miljøskadet i fra heimen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Her kan du lese innlegget i sin helhet:

"Mathildekjørt Mercedes Benz C200 Elegance 1995-modell selges hbo vrakpant. Kilometerstanden e på ca 230000, nåkka man sku tru va lite på en sånn bil, men tydelivis ikkje. 

Automatkassen går fortsatt framover, tel tross før at et eller annja rammel i understellet høres ut som dæ eksploder kvær gång han skifta gir. Sekkert feil mæ virvelboltmuttern eller klonkvrakstrammern. Varmetråan i bakruta har før lengst fådd ilter AIDS, og har smetta sidespeilet på førersia i samme slengen. På vintern e dæ fette irriteranes, men man bi god på ryggeparkering.

Vindusviskern har per igårkveld samme dugeligheit som et strekkmerke, takket være en god gammeldags hæstkuk a en kontaktfeil. Kanskje liksågreitt, då viskeran på frontløktn har en tendens tel å peik kværsin vei etter man ha brukt spylevæsk. Dæ e fette irriteranes.

Om man e i beveganes trafikk og ønska å signaliser "HÆLVETTES IDIOT" eller "SJÅ DE NU FØR, DIN INNAVLA SLIMSTIFT" og denslags, e man nødt å bruk ansektsuttrøkk og medtfengran. Fløyta tok dessverre kveld en dag på seinsommarn, omentrent på samme tid som varsellampa tel airbagan velsigna oss mæ sin telstedeværels. Ana ikkje om airbagan funka. Slurpvinkelhyleran e sekkert skjeiv. Dæ e iallefall fette irriteranes. 

Radioantenna har slutta å gå opp og ner, så radio får man hør på en ainna plass. Klokka kan ikkje stilles, så den e bestandig feil. Eksospotta heng laust etter en påkjørsel i februar, og e fækk førtelt at der e en lekkasje under der, òg. Bensinmålern e førøvrig stadig på syretrip. Takket være Bodø Kommune si ivrige veisalting, e både førerdøra og passasjerdøra tungt innsylta i rust. 

E e jo glad i han, så toppakninga bei bytta i fjor. E veit også at takluka, ræv-varmeran, lysan og koppholdern funka som de ska. Bilen e EU-godkjent tel 30/06-2017 (lol). Om der fortsatt e nån brukbare dela, må han tykje vett. E årsk ikkje meir."

Artikkeltags