«Kobra» fast i kaoset på Gardermoen – usikkert om han rekker Glimt-kampen

TIL-spiss Zdenek Ondrasek sov på Gardermoen i natt etter et besøk hjemme i Tsjekkia, og venter på en avklaring om når han kommer seg til Tromsø. Både han og klubben håper det blir i tide til generalprøven mot Glimt søndag.

TIL-spiss Zdenek Ondrasek sov på Gardermoen i natt etter et besøk hjemme i Tsjekkia, og venter på en avklaring om når han kommer seg til Tromsø. Både han og klubben håper det blir i tide til generalprøven mot Glimt søndag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

– Folk gråter og vet ikke hva de skal gjøre.

DEL
 

TIL tar søndag imot Bodø/Glimt på Alfheim til generalprøve før eliteseriestart.

Kampen starter klokken 16.30, og fra klokken 16.00 kan du være med på tidenes NordlysTV-satsing med sending av kampen, studio, analyser og intervjuer.

Et stort usikkerhetsmoment for TILs del er om Zdenek Ondrasek (26) får spilt kampen.

Tsjekkeren reiste til hjemlandet på en liten svipptur etter 2-0-seieren over Stabæk onsdag. Da han forsinket ankom Gardermoen torsdag, var det til et fullstendig flykaos med innstilte avganger og fortvilte masser av passasjerer.

– Jeg fikk ikke noe fly videre på kvelden. Klokken 1 på natta sa de at de stengte, og politi og vektere ba oss om å gå. Da de ikke kunne hjelpe oss mer, var også hotellene fulle, så jeg har sovet på flyplassen noen timer, forteller TIL-spissen til Nordlys.

– Folk gråter

Han beskriver en intens situasjon på Norges hovedflyplass.

– Det er kaos her, helt utrolig. Det er en full flyplass og folk gråter og vet ikke hva de skal gjøre, forteller Ondrasek.

For hans egen del håper han å komme seg til Tromsø igjen så fort som mulig, for å være klar til søndagens generalprøve mot Glimt.

Det er det for øyeblikket ikke sikkert han rekker.

Flere passasjerer har meldt om allerede fulle påskefly frem til søndag til en rekke destinasjoner i Nord-Norge.

– Jeg må bare se når jeg kommer meg opp. Det hadde jo vært hyggelig å rekke kampen, humrer 26-åringen.

– Det har vært folk foran meg i køa som skulle andre plasser i landet som sa de ikke får fly før tirsdag eller onsdag, legger han til.

TIL: – Vil gjøre alt vi kan

TIL var ikke kjent med at deres førstevalg på topp sto fast på Gardermoen før Nordlys tok opp saken med dem.

Nå prøver de å gjøre det de kan for å få satt Ondrasek på et fly så fort som mulig.

– Det må vi selvfølgelig se på. Vi vil gjøre alt vi kan for å prøve å få han hjem i dag, og i hvert fall til søndag, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til Nordlys.

 

Artikkeltags