Med dette bildet vant Lotte (24) Tines fotokonkurranse på Instagram. Men så kom kontrabeskjeden

VIL PÅ MELKEPAKKEN: Lotte Cornelia Ninja Fagerheim (24) er havnet i krangel med TINE på grunn av en konkurranse på Instagram.

VIL PÅ MELKEPAKKEN: Lotte Cornelia Ninja Fagerheim (24) er havnet i krangel med TINE på grunn av en konkurranse på Instagram.

Artikkelen er over 4 år gammel

- Udemokratisk, sier bloggeren.

DEL

Bloggeren Lotte Cornelia «Ninja» Fagerheim (24) har havnet i en aldri så liten strid med Tine meierier. Bakgrunnen er en konkurranse satt i gang av melkeprodusenten.

Konkurransen var ifølge bloggeren enkel og grei. Last opp bilder med emneknaggen #tinemelkevenn på Instagram. Bildene som får flest 'likes' får bildet sitt på melkepakken, skriver Nationen.

- Det står ingenting om at det er noe annet enn antall likes som avgjør konkurransen. Tine bør være redelig og velge det bildet som det ble stemt mest på, sier Fagerheim til Nordlys.

- Regnet med å vinne

Fagerheim, som opprinnelig er fra Bodø og bor i Narvik, forteller at en venninne gjorde henne oppmerksom på konkurransen kort tid før fristen for å sende inn bilder gikk ut. I løpet av kort tid sto hun for de tre mest populære bildene.

- Jeg regnet med at jeg skulle vinne. Da jeg postet bildet var det bare noen timer igjen av konkurransen, og jeg hadde dårlig tid. Likevel hadde jeg mest 'likes' i løpet av bare tre timer, sier bloggeren.

Om hun ikke havner på melkepakken, mener hun Tine opptrer 'udemokratisk'.

TINE sier nei

Tine er på sin side klar på at Fagerheim ikke havner på melkepakken med sine lettkledde bilder.

Til VG sier kommunikasjonsrådgiver i TINE, Olav Håland, at bildene til bloggeren ikke kommer på kartongene.

- Vi kan love at det kommer mange fine bilder på kartongene våre i 2017. Men vi må dessverre skuffe de som har likt disse bildene, sier Håland.

- Det kunstneriske uttrykket er mer i tråd med det man finner på tildekte hyller på bensinstasjoner.

PÅ MELKEPAKKEN? Dette er et av de tre bildene blogger Fagerheim vill ha på melkepakken.

PÅ MELKEPAKKEN? Dette er et av de tre bildene blogger Fagerheim vill ha på melkepakken. Foto:

Lar seg ikke påvirke

Fagerheim lover at hun ikke skal gi seg, og vil kontakte Tine får å be om en forklaring. Overfor Nordlys innrømmer hun at oppmerksomheten rundt henne igjen er stor.

- 90 prosent av kommentarene på nett er negative. Det er mye 'du er så stygg' og 'de jævla f***a', og sånn. De kaller meg både det ene og det andre.

- Lar du deg ikke påvirke?

- Nei. Jeg har aldri fått en eneste negativ kommentar direkte fra folk som møter meg. Det er bare nettrollene som kommer med kommentarene.

- Du vet hvordan du får oppmerksomhet. Det er ikke første gang du får mediene til å skrive om deg?

- Hvis jeg har lyst, så får jeg oppmerksomhet. Det vet jeg. I det siste har jeg bare ikke vært så aktiv på bloggen min.

Artikkeltags