Slutt for Sophie Elise: - Ubehagelig og sårende å lese om anklagene

Sophie Elise og Robin Johansson avbildet på sommeren 2015.
Henning SkjørsæterNettavisen

Sophie Elise og Robin Johansson avbildet på sommeren 2015. Henning SkjørsæterNettavisen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

(NETTAVISEN:): Norges største blogger Sophie Elise Isachsen(21) og hennes svenske blogg-kjæreste Robin Johansson har gjort det slutt. Det skriver 21-åringen på sin blogg lørdag kveld.

Side2 har forsøkt å få en kommentar fra den populære bloggeren, men hun ønsker ikke å si noe mer enn det som står i innlegget.

- Det er ikke noen veldig dramatisk årsak til bruddet, vi har bare kommet til et punkt hvor det er best å avslutte forholdet for vår begges skyld. Men hvem vet hva som skjer i framtiden, skriver hun på bloggen.

Fredag gjestet hun Senkveld på TV 2, hvor hun blant annet satte ny Instagram-rekord sammen med programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Under intervjuet røpet hun ingenting om bruddet med kjæresten.

- Ubehagelig og sårende

Det har en stund versert rykter om at de to ikke lenger er et par, men toppbloggeren har ikke villet bekreftet ryktene før nå.

- For meg er det veldig ubehagelig og sårende å få lese kommentarer om anklagelser hit og dit. Vi er begge mennesker, og så klart har det skjedd ting i vår relasjon men også i våre liv separat som ikke har vært helt picture perfect. Noen feil større enn andre.

Paret var sammen i rundt ett år og fire måneder, og de to har delt mye av sitt privatliv med bloggleserne.

Johansson var blant annet å se i TV 2-serien «Bloggerne» sammen med Isachsen.

- Funnet min beste venn

Sophie Elise har tidligere skrevet at hun håpet hun kom til å gifte seg og få barn med svensken.

- Det jeg har nå er virkelig et forhold jeg trives i, som er tilnærmet perfekt på alle mulige måter (på VÅR måte, folkens) og jeg har funnet min beste venn som jeg ønsker å gifte meg med og få barn med en dag. En vakker dag om mange år rikignok, haha. Jeg vil ikke være en ung mor, og har enda alt for mye jeg vil gjøre først, men poenget var iallfall at jeg håper dette blir med Robin, skrev hun i juni i fjor.

De to skulle egentlig feire nyttår i Las Vegas, men det ble i stedet Harstad-feiring på 21-åringen.

Hun avslutter innlegget om bruddet med å understreke at hun har hatt det fint med Johansson.

- Vi må nå gå hver vår vei, så kanskje de veiene krysser hverandre når man er mer klar for det. Jeg ser tilbake på tiden vår med et smil, og mange gode minner er med meg videre - og mange erfaringer. Og minnene kan uansett ingen ta fra meg, de vil jeg huske for alltid.

Kort tid før hun fortalte om bruddet la Isachsen ut dette bildet på bildedelingstjenesten Instagram:

Samfunnsengasjert

Sophie Elise opprettet bloggen sin i 2011, og delte alt fra sminke- og hårtips til personlige opplevelser. Alt ble skrevet fra pikerommet hjemme i Harstad.

Nå, fire år senere, vet alle hvem Sophie Elise Isachsen er. Ikke bare har hun mellom 50-70.000 lesere daglig, men hun har også blitt en viktig stemme i samfunnsdebatten.

Det siste året har vært spesielt intenst. I mars gikk hun hardt ut mot Freia, og frarådet leserne sine fra å kjøpe påskeeggene deres, som inneholdt palmeolje. I september engasjerte hun seg i flyktningdebatten, med innlegget «Til deg som er så jævla feig».

- Krevende

I november kastet hun seg inn i debatten etter Paris-terroren, med innlegget om den gråtende taxisjåføren som var redd for å bli bedt om å dra tilbake dit han kom fra.

I tillegg har hun nylig vært både gjest på Lindmo og programleder i «Tusvik & Tønne».

- Det har vært krevende, men også veldig givende år. Jeg har gjort mye forskjellig, engasjert meg i mye, og opplevd mer enn jeg noen sinne har gjort på et år før, sier Sophie Elise.

21-åringen ble av Side2 kåret til Årets blogger 2015.

Artikkeltags