- Jeg synes det er trist

Foto: Mediehuset Nettavisen

Foto: Mediehuset Nettavisen

Artikkelen er over 5 år gammel

Cirkus Arnardo slår tilbake mot kritikken fra Sophie Elise.

DEL

Sophie Elise Isachsen skapte nok en gang Facebook-storm etter at hun publiserte et blogginnlegg på bloggen sin hvor hun fortalte hvordan hun hadde revet ned en av annonseplakatene til Cirkus Arnardo.

Les også: Sophie Elise skaper fullt sirkus på Facebook

Nå skriver Dagbladet at sirkussjef Arild Arnardo tar til motmæle.

- Jeg synes det er trist at hun utsetter oss for hærverk på denne måten, sier direktør i Cirkus Arnardo, Arild Arnardo til Dagbladet.

- For dumt

Han hevder videre at dyrene som brukes under forestillingene eies av artistene selv, og at sirkuset kan bruke opptil flere år til å velge ut dyrenumre slik at de kan forsikre seg om at dyrene får det godt.

- Det blir rett og slett litt søkt, og jeg oppfatter det slik at hun vrir på sannheten. Jeg oppfatter ikke Sophie Elise som en dum person, men i dette tilfellet blir det for dumt å sette oss i bås på den måten hun gjør.

Les også: Sophie Elise: - Ja, jeg er gravid

På spørsmål fra Dabladet om Sirkus Arnardo vil fortsette driften som før, svarer Arnardo:

- Vi vil fortsette med det vi driver med. Vi er en lovlig bedrift, og ingen skal være redd for ville dyr hos oss.

Bruker ikke elefanter

Siden i fjor har ikke sirkuset brukt elefanter under sine forestillinger - et vedtak som i sin tid ble begrunnet med manglende plass i arenaen.

- Jeg vil oppfordre Sophie Elise om å besøke vårt sirkus, før hun legger ut bilder som setter oss i bås. Vi har nemlig ingen ville dyr på vårt sirkus. I år har vi bare med oss hester og hunder, som jevnlig gjennomgår kontroller. Hun ønsker oppmerksomhet, og det får hun ved å skrive slike innlegg.

Les også: Freia svarer på kritikken fra kjendisblogger: - I verste fall blir det ingen påskeegg

Uvesentlig

I en SMS til Dagbladet skriver Isachsen at hunn mener at om de har sluttet å bruke elefanter eller ikke blir uvesentlig i denne sammenhengen.

- Jeg valgte å skrive dette fordi jeg skriver et slikt innlegg hvert år, med samme budskap. Målet mitt er å advare mot sirkus generelt.

- Når det kommer til Cirkus Arnardo, så har de tidligere støttet det å bruke elefanter i sine forestillinger, og den innstillingen ønsker jeg ikke å støtte, til tross for at de ikke lenger bruker elefanter under sine show.

Artikkeltags