Hei. Mitt navn er Are Medby. Jeg er journalist i Nordlys. Jeg sitter i karantene etter en Spania-tur i vinterferien. Det er ni dager igjen til jeg slipper ut.

Vi er sikkert mange som er i samme situasjon. Som har barnehage- og skolebarn, som har vært på reise, som er syke, som er permitterte. Det blir bare flere og flere av oss time for time.

Felles for oss alle: Vi holder oss innenfor husets fire vegger.

Noen av oss er så heldige at vi kan jobbe hjemmefra. For andre kan dagene fort bli lange.

Så hva gjør dere for å få timene til å gå? Kan vi lage et litt karantene/hjemmeværende-samfunn med bilder, tips, aktiviteter, gode ideer, den beste karantene-maten, hvilke serier er det verdt å streame? Hvordan kan vi hjelpe hverandre? Mange kjeder seg kanskje i ensomheten. Kanskje bare en god historie kan redde dagen. Del den med oss så skal vi dele den videre.

Vi tenker å opprette et direktestudio der det er mulig å kommunisere med hverandre hvis det er interesse. Vi må godkjenne kommentarene og publisere bildene, men på denne måten holder vi også en kontroll på innholdet.

Send oss dine beste tips, bilder, videoer etc på leserbilder@nordlys.no eller på vår Facebook-side, så legger vi ut fortløpende.