Den utenlandske varebilen ble observert utenfor Cirkle K på Buktmoen lørdag kveld. Mannen som tok bildet hevder at en av personene i bilen stjal en sykkel som stod bak stasjonen.

Politiet bekrefter at de også er varslet om bilen, og ba om observasjoner.

- Den røde bilen er interessant. Vi ønsker selvsagt tips, og det er fint om folk ringer og melder fra om observasjoner av bilen, sier operasjonsleder Siri Ellingsen i Troms politidistrikt.

Søndag ettermiddag melder politiet at de har fått flere tips om bilen, og at saken er sjekket ut.

- Vi takker alle som har fulgt oppfordringen om å komme med tips, bilen er nå sjekket ut og vi har ikke funnet at det har skjedd noe straffbart.

Mannen som har tatt bildet av den røde bilen skriver også at det i lengre tid har stått en østeuropeisk lastebil parkert ved steinbruddet ved Buktamoen.

- Vi har også tidligere observert enn hvit varebil som har vært og lastet over ting fra varebilen til lastebilen. I ettermiddag var den samme varebilen og lastet over ett større antall dekk over til lastebilen, skriver mannen.

Ved denne lastebilen har politiet gjort undersøkelser, men uten å finne noe at det har foregått noe kriminelt.

- Denne lastebilen ble vi informert om for noen uker siden. Da konkluderte vi med at de har hentet dekk som er ansett som søppel, og derfor ikke regnet som tyveri, sier Siri Ellingsen i politiet.

Politiet har også vært i kontakt med dekkforhandlere som har konkludert med at dekkene ikke har verdi.

- Vi vet ikke hvilken eventuell forbindelse den røde bilen har med lastebilen. Derfor er vi interessert om noen har opplysninger om det, sier hun.