Gå til sidens hovedinnhold

Sirkusklovn-krangelen er lagt bort før toppmøtet på Finnsnes

Artikkelen er over 4 år gammel

Det gikk hett for seg sist trenerprofilene møttes.

Finnsnes spiller søndag hjemme mot Skeid, en kamp du kan se direkte her på nordlys.no (krever abonnement).

Da Skeid slo Finnsnes 1-0 i Oslo i fjor høst, skjedde det med brukbar temperatur på sidelinja.

Skeid-trener Tom Nordlie ble av Finnsnes og assistenttrener Alexander Samuelsen anklaget for å drive med tilnærmet mobbing mot hovedtrener Bjørn Johansen.

Johansen uttalte på sin side til Folkebladet at Nordlie var en klovn som helst burde vært på sirkus, og ikke på en fotballbane.

Nordlie hevdet overfor Nordlys at han bare mente FIL-treneren klagde for mye på dommeren, og at han skal ha sagt «vi har noen tabletter i kofferten mot syting». Denne kommentaren mente han også at han beklaget for i etterkant.

Når lagene møtes igjen på Finnsnes stadion søndag, er det – i hvert fall i forkant av kampen – en langt roligere stemning.

– Det blir null problem, det er noe jeg har lite fokus på. Tom Nordlie er hjertelig velkommen til Finnsnes stadion, sier Bjørn Johansen.

– Det er vel mer Alex jeg må roe ned, det var han som var mest ivrig der nede, legger han humrende til.

Ikke sluppet inn mål

Selve kampen ser Johansen på som mer utfordrende enn den verbale duellen på sidelinja. Skeid har åpnet knallsterkt med fire seire av fire mulige og null (!) baklengsmål.

FIL, som har slått Kjelsås og Raufoss borte, er på sin side ute etter årets første hjemmepoeng etter 0-1 for både Grorud og HamKam på eget kunstgress.

– Det blir en beintøff kamp. Skeid har mistet et par spillere, men jeg mener at de likevel er hvassere i år enn de var i fjor. De er mer komplette som lag. Så har de fortsatt (David) Tavakoli på topp som scorer over ett mål i snitt per kamp, sier FIL-treneren og TIL-legenden.

– Det blir en tredje tøffe hjemmekamp, men jeg håper at vi klarer å løfte oss fra de to forrige. Det må vi klare, legger han til.

Les også

Lover å flytte hjem om gigant-planene i Tromsø realiseres: – Det mest spennende jeg har sett på lang tid

 

Flere usikre spillere

Det er litt usikkerhet rundt om noen spillere blir klare i tide til kampen mot Skeid.

Vebjørn Grunnvoll er trolig fortsatt ute, og det samme kan gjelde Sander Birkeland.

I tillegg er det noen spørsmålstegn rundt både Joakim Nilsen og Tom-Erik Bang Kristiansen. Sistnevnte pådro seg en smell på trening torsdag.

– Vi skal uansett klare å stille et slagkraftig lag. Vi har løftet oss gradvis hele veien, og vi gjorde mye bra borte mot Raufoss sist. Vi har også en Sega (Ngom) som blir piggere og piggere. Det er nok et tidsspørsmål før han begynner å levere flere mål og målpoeng, tror Bjørn Johansen.

Les også

Fikk pengegave – planlegger å bygge for rundt 100 millioner kroner

 

 

Kommentarer til denne saken