Dette laget kan du se minst 26 ganger denne sesongen

FIL-trener Bjørn «Bummen» Johansen er fornøyd med oppkjøringen laget har hatt i vinter, og ser fram til å sanke poeng i årets sesong.

FIL-trener Bjørn «Bummen» Johansen er fornøyd med oppkjøringen laget har hatt i vinter, og ser fram til å sanke poeng i årets sesong. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Finnsnes er den klubben som får flest TV-kamper på Nordlys.no denne sesongen.

DEL
Finnsnes leverte en sterk sesong i 2016, hvor de endte opp på 2.plass i PostNord-ligaen, kun bak TUIL. I år venter nok en sesong på nivå tre, denne gang med en ny og spennende utfordring.

Nordlys pluss: Her ser du dagens kamp mellom Finnsnes og Grorud direkte klokken 14.00.

Finnsnes så godt forberedt ut for ny sesong da de på mandag møtte TIL 2 i generalprøven, en kamp de vant 6-0 og som ble streamet direkte på Nordlys.no. Finnsnes-trener Bjørn Johansen forteller at laget har hatt en god vinter, og at dette nå smitter over på resultatene i sesongoppkjøringen.

– Totalt sett har vi hatt en bra vinter sammen som lag. Laget har fått trent godt og vi har hatt utfordrende kampmotstand, oppsummerer Johansen.

«Finnsnes-systemet»

Treneren trekker fram «Finnsnes-systemet» som en av nøklene til at laget lykkes i 2.divisjon.

– Systemet vi har innarbeidet i klubben er godt etablert, og det kommer uten tvil til å være en stor fordel når sesongen sparkes i gang. Dette handler om formasjon og spilllestil, forteller Johansen til Nordlys.

Ny utfordring

FIL imponerte sist sesong og havnet på en 2. plass, med kun TUIL foran på tabellen. I årets sesong trer en ny seriestruktur i kraft, noe som medfører et tøffere nivå da avdelingene kuttes fra fire til to. «Bummen» velger å være forsiktig med spådommer, men er åpen om at den nye strukturen medfører utfordringer.

– Det er klart at den nye strukturen medfører tøffe endringer. Det er små marginer mellom lagene i år, og veien er kort fra topp til bunn, sier FIL-treneren.

– Som lag har vi ikke satt oss noen tabellplassering som mål. Vi fortsetter å fokusere på at laget utvikler seg både som gruppe og individuelt, noe vi har gjort hvert år med gode resultater.

IKKE UVANLIG: Med 16 seiere i fjorårets sesong er ikke jubel et uvanlig fenomen blant Finnsnes-spillerne.

IKKE UVANLIG: Med 16 seiere i fjorårets sesong er ikke jubel et uvanlig fenomen blant Finnsnes-spillerne. Foto:

Grorud i serieåpningen

I serieåpningen venter Grorud på hjemmebane andre påskedag. Johansen er spent på hvilket nivå Grorud leverer i serieåpningen.

– Grorud er en uforutsigbar motstander. På sitt beste er de en stor oppgave å håndtere, men laget har slitt med å holde et jevnt nivå. Det er uten tvil en spennende åpning, men vi føler oss godt forberedt og har en plan for hver motstander vi møter, kan Finnsnes-treneren fortelle.

Direktesendte kamper

Alle kampene, både hjemme- og bortekampene, til Finnsnes sendes i år direkte på Nordlys.no. Som abonnent får du tilgang på alle 26 Finnsnes-kampene. I tillegg streamer Nordlys alle tilgjengelige cupkamper og treningskamper. At kampene nå blir enda mer tilgjengelige er Johansen veldig fornøyd med.

– Det er helt suverent. Dette gjør at flere mennesker får følge laget vårt, også på de kampene som man selv ikke har muligheten til å se. Med et utrolig jevnt nivå i divisjonen, kombinert med lag som klinger godt i ørene på norske fotballsupportere er det et utelukkende positivt tilbud, mener «Bummen».

– Vi gleder oss til en veldig spennende sesong og ser fram til å begynne å plukke poeng igjen.

Finnsnes-stallen i 2017:

Ut av stallen:Hans-Henrik Johansen (lagt opp), Adnan Causevic (lagt opp), Quint Jansen (Mjøndalen IF), Dan Roger Roland (Fløya)

Keeper:Fredrik Bakkelund (fra FK Senja), Tor Inge Kristiansen (keepertrener og reservekeeper)

Forsvar: Mikkel Konradsen Ceide (fra egen stall), Jonathan Barlow, Christian Arnesen, Tobias Ludviksen, Truls Torblå (fra Harstad IL), Andreas Østeraas, Markus Rolandsen (Raufoss), Joakim Amandus Nilsen, Tom-Erik Bang Kristiansen

Midtbane: Tobias Schjetne, Mathias Bendiksen, Sander Birkeland, Andreas Løvland, Marcus Sletten, Fredrik Lund, Sander Svendsen

Angrep: Sega Ngom (fra Alta IF), Jonas Simonsen, Emil Konradsen Ceide (fra egen stall), Glenn Martin Andreassen, Sverre Skoglund, Vebjørn Grunnvoll, Morten Moldskred

Følg alle Finnsnes-kampene direkte på Nordlys.no denne sesongen! Første kamp sendes mandag mot Grorud klokken 14:00.

 

Artikkeltags