Torsdag kveld parkerte Tone Merethe Holmen fra Tromsø bilen sin i garasjeanlegget på kjøpesenteret K1 i Tromsø. Hun gikk en kjapp tur på posten før hun gikk tilbake til bilen et kvarter senere.

- Mens jeg legger noen varer i bilen kommer det en dame bort til meg og spør om jeg har lagt merke til at bilen min har blitt påkjørt, forteller Holmen.

Hun oppdager da at bilen er ripet og bulket på begge dørene på den ene siden.

Slik fant Tone Merethe Holmen bilen sin etter ett kvarter på posten. Foto: Privat

- Damen fortalte at hun hadde sett at bilen som stod parkert ved siden av min bil hadde hatt stor fart da den rygget ut og hadde rygget i bilen min. Det skal ha vært såpass kraftig at hun så at min bil løftet seg. Etterpå kjørte bilen videre i full fart, forteller Holmen.

Det hele gikk fort for seg og damen rakk ikke å registrere bilnummeret.

LES OGSÅ: Da Ketil kom ut, så han at det var noe som ikke stemte

- Dårlig gjort

Skadene på bilen til Holmen beløp seg til 35.000 kroner. Bilen var forsikret, men Holmen må uansett ut med en egenandel på 4000 kroner.

- Jeg synes det er veldig dårlig gjort. Alle kan jo gjøre feil eller være uheldig å komme borti en annen bil, men jeg synes det er forferdelig stygt å ikke si ifra om det, sier hun.

- Man setter jo andre folk i knipe. Jeg er ikke forbannet, men jeg tenker herregud er det mulig å gjøre noe sånt uten å si ifra. Det er usselt.

Holmen parkerer ofte i garasjeanlegget på K1.

- Det er ganske trangt der, men jeg husker at jeg tenkte at nå har jeg parkert slik at bilen atme med meg har god plass til å rygge ut.

- Utrolig at ikke folk gjør opp for seg

Holmen skrev et innlegg på Facebook hvor hun ba om at folk måtte ta kontakt med henne om de visste noe om hendelsen. Hun ble da kontaktet av AS Taco, som er huseier av K1.

- De sa at de hadde sett innlegget jeg skrev, og at det desverre ikke var kameraovervåking i parkeringsanlegget og at det således var lite de kunne gjøre med saken.

- Vi opplever ikke ofte at dette skjer i parkeringsanlegget på K1, men vi har hørt om en 2-3 tilfeller tidligere. Vi har jo også hørt om at det skjer andre steder. Det er helt utrolig at ikke folk gjør opp for seg når de kjører inn i en annen bil, sier daglig leder i AS Taco Ivar B. Austad til Nordlys.

LES OGSÅ: Da Vegard kom fra fjellturen var bilen flyttet halvannen meter og hadde store skader