Vil sprenge rekorden og lokke over 1000 unger til Tromsø sentrum

Lars Nymo Trulsen og Sparebanken Nord-Norge inviterer som i 2014 til Mini Arctic Race for de minste i Tromsø sentrum kommende søndag. Startnummeret indikerer at man håper på over 1000 deltakere denne gangen.

Lars Nymo Trulsen og Sparebanken Nord-Norge inviterer som i 2014 til Mini Arctic Race for de minste i Tromsø sentrum kommende søndag. Startnummeret indikerer at man håper på over 1000 deltakere denne gangen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gjør klar for stor barnefest under Arctic Race of Norway.

DEL

Sykkelrittet Arctic Race of Norway nærmer seg med stormskritt.

Rittet inntar for andre gang Tromsø når den siste etappen går kommende søndag. Sist de besøkte byen, i 2014, ble det en enorm oppslutning i sentrum – også rundt et gratis barneritt som ble arrangert av Sparebanken Nord-Norge.

Banken gjentar i år suksessen, som for tre år siden trakk rundt 900 syklende unger til byen. Målet er å toppe det tallet denne søndagen.

– Vi satser på deltakerrekord i år, forteller Lars Nymo Trulsen i Sparebanken Nord-Norge.

– Dette skal være en gratis fest for ungene, der de får sykkelskjorte, startnummer til sykkelen, medalje og flere ting. Trekker vi 1000 unger inn til byen, er det fort 2000 foreldre og kanskje noen tusen besteforeldre. Da blir det folkefest i sentrum, sånn som vi vil ha det, fortsetter han.

Ruta blir som sist nede ved Prostneset, der man kan sykle én eller flere runder ut fra alder.

Det er mulig å melde seg på når man kommer dit, men Nymo Trulsen oppfordrer alle til å melde seg på i forkant via hjemmesidene deres for å slippe å stå i to køer når barnerittet går.

Det er fritt frem for å stille med både vanlig sykkel, støttehjul, trehjulssykkel eller sparkesykkel – så lenge man husker hjelm.

– Rundt 50 stykker av bankens ansatte stiller opp i alle funksjoner som frivillige for å få dette til. Det blir kult, sier Lars Nymo Trulsen.

 

Artikkeltags