Gå til sidens hovedinnhold

– Dette hadde jeg ikke sluppet unna med sørafor

Artikkelen er over 5 år gammel

Anne-Lise Sørensen i Bardu driver Patricias Gatekjøkken på Setermoen. Den lille trehytta har i alle år vært svært populær blant både lokalbefolkning og forsvarsfolk. Men mandager har alltid vært en stilledag for Sørensen og hennes ansatte. Plutselig kom hun på en markedsføringskampanje som virkelig slo an.

– Vi har kjørt flere kampanjer oppover årene, men det har alltid vært stilt på mandager og så har det tatt seg opp utover uka. Noe måtte vi jo gjøre for å få aktivitet på mandagene, humrer Anne-Lise.

Mer budskapet "Mandags-pizza, hver jævla mandag", har den tidligere Norgesmesteren i Pizza-baking klart å forlenge helga.

– Nå er det nesten slik at mandag har blitt en del av helga, og vi har forskjøvet stilledagen til tirsdag. Budskapet brenner seg inn hos folk, og det viser seg at det fungerer godt.

Kampanjen er utviklet sammen med ei markedsavdeling i Trondheim, og flere andre gatekjøkken har kopiert Sørensens idé i senere tid. Men selv tror hun ikke at dette budskapet vil gjøre seg noe sør for Trondheim.

– Jeg ville nok ikke sluppet unna med dette i Oslo, og i områdene lenger sør. På Sørlandet ville det nok ikke fungert, sier hun.

Kommentarer til denne saken