Gå til sidens hovedinnhold

Kommer til å gjøre endringer fra Stabæk-kampen

Artikkelen er over 5 år gammel

Med Runar Espejord og Mikael Norø Ingebrigtsen i troppen til cupkampen mot Odd onsdag kan Bård Flovik kommer til å satse på to spisser fra start.

– Det er plass både til Runar og Sofien Moussa. Men vi må senke en av dem mye lavere. Vi må se på hvilke oppgaver de har, de har ulike oppgaver fra kamp til kamp.

Riktignok trente ikke Runar tirsdag. Men han gjennomførte en tøff økt mandag. Vi er også spent på hvor Mikael står etter en lang sykdomsperiode. Han var god den omgangen han spilte med Senja mandag, sier trener Bård Flovik.

– Konkurransen om en kamp på laget er hard og vi kan velge mellom forskjellige typer. Vi ser for oss et lag, en plan B og at vi har dekning i alle posisjoner. Da er den noen som fortjener å være med i troppen som ikke er det, fortsetter Flovik.

Vil endre på laget

TIL-treneren vil ikke avsløre om det blir endringer på laget fra Stabæk-kampen.

– Men jeg tror det. Men jeg vil ikke utdype i hvilke posisjoner det er aktuelt. Vi har fire spillere med i troppen som ikke var med sist.

Han innrømmer at Magnar Ødegaard kanskje er den som er nærmest startplass av de fire "nye".

– Kent-Are har med mangelfull oppkjøring hatt mange kamper og har vært litt tung i beina. Han kan ha hatt godt av en liten pause. Runar har vært skarp på Alfheim, selv om treningsgrunnlaget har vært ujevnt.

Han tror at Odd kommer med en sterk motivasjon.

– De vet at får hjemmekamp dersom de slår oss. Men også vii har god mulighet til hjemmekamp i kvartfinalen fordi det er få andre lag som har like mye reisebelastnng som oss.

Han er usikker på hvor høyt Odd vil stå.

– De har variert, men de har vært veldig god i presset. De har hatt to presshøyder, og de kommer nok til å variere mot oss også. Odd kommer nok til å ta fram alt de har av grunnspill. Men vi føler at vi kan dem godt.

Viktig med tanke på høsten

Med 13 serierunder før og 4. runde i cupen påpeker Flovik at høstsesongen kan bli lang dersom cupeventyret tar slutt mot Odd

– Vil har lyst til å lage et produkt der folk har lyst til å se oss. Derfor var det surt det som skjedde mot Glimt. Men det er slike ting som hender. Vi har lyst til å vise oss fram igjen. Når vi er kommer så langt i cupen er den veldig viktig for oss. Dessuten er det viktig å få flere kampdatoer utover høsten fordi det kan bli langt mellom kampene. Blir vi slått ut kan høsten bli fryktelig lang , fortsetter Flovik.

Han ser for seg følgende kamp.

– Jevn, artig og åpen kamp. Odd skaper sjanser og jeg vet at vi kommer til å skape sjanser, sier Flovik.

Kommentarer til denne saken