Går mot ny rolle i TIL for Flovik

NY ROLLE? Bård Flovik er trener for TILs A-lag. Lisenskrav gjør at han også kan få rolle som utviklingsansvarlig i klubben kommende sesong.

NY ROLLE? Bård Flovik er trener for TILs A-lag. Lisenskrav gjør at han også kan få rolle som utviklingsansvarlig i klubben kommende sesong. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kan få tilleggsoppgaver, ved siden av trenerjobben.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

For å oppfylle kravene om eliteserielisens må TIL ha utviklingsansvarlig i klubben. Den jobben hadde Thomas Hafstad i fjor, men som følge av kuttprosessene på Alfheim i år måtte Hafstad slutte.

TIL må trolig løse situasjonen med å ansette internt.

TIL-leder: - Bård blir utviklingssjef

Ifølge TILs administrerende direktør Ulf Johansen ser det ut til at Bård Flovik tar på seg rollen som utviklingssjef i TIL.

– Vi har vel kommet så langt at vi kan si at det er Bård som blir utviklingssjefen, sier Johansen til Nordlys.

Han poengterer at klubben ikke er helt ferdig med alle diskusjonene.

– Vi jobber skal jobbe mer med strukturen i det fremover og se hvordan vi løser det rundt jobben hans for A-laget. Det er viktig at dette ikke går ut over ressursene vi har rundt A-laget. Men dette er ting vi jobber med nå, så jeg vil ikke kommentere så mye mer rundt det, sier Ulf Johansen.

- 50/50-rolle utenkelig

Bård Flovik bekrefter at han er forespurt om rollen.

- Jeg kan ikke lyge. Ledelsen har spurt meg om det kan være aktuelt, men vi har ikke vært i konkret dialog om det. Og hvis det skal skje noe med det, så må vi være enige. Så langt har vi ikke kommet, sier Bård Flovik.

Han er ansatt som trener for TILs A-lag, og skrev under en treårskontrakt da han ble ansatt foran 2014-sesongen. Og en delt rolle er uaktuelt for Flovik.

- 50/50-deling mellom å være A-lagstrener og utviklingssjef er utenkelig. Samtidig tror jeg ikke klubben selv har bestemt seg helt hvordan vi skal løse dette. Jeg er ansatt for A-laget til TIL, brenner for det og mine krefter skal brukes inn mot A-laget. Det vil vise seg om jeg skal gjøre noe ved siden av det, og hvor mye det blir, sier Flovik.

Han er klar på at han står bak de økonomiske kuttene som har blitt gjort.

- Jeg synes det er viktig at klubben tar ansvar, er positiv til de grepene som er gjort og står fullt og helt bak de. Jeg vil at TIL skal vare i mange år, og da synes jeg det er flott at det blir gjort grep, sier Bård Flovik.

Artikkeltags