Nødetatene rykket mandag formiddag ut til en bedrift nord på Tromsøya, etter melding om en arbeidsulykke.

– En mann er utsatt for klemskader og fraktes til sykehus. Ukjent skadeomfang, skriver politiet på Twitter.

Mulig brudd

Ifølge Morten Augensen, operasjonsleder i Troms politidistrikt, har ulykken skjedd hos Kvitebjørn Varme på Ringvegen.

– Vi har fått melding om at en person var fastklemt i en hjullaster, men på hvilken måte det skjedde, vet vi ikke ennå. Den skadde personen er fraktet til sykehus i en privatbil og tilstanden er fremdeles ukjent, sier Augensen til Nordlys like etter klokken 10.

Da Nordlys snakket med ham, var nødetatene akkurat kommet til ulykkesstedet. Like etter melder politiet på Twitter at mannen fikk hånda i klem da han jobbet på et vogntog. Det skal dreie som et mulig brudd i håndleddet, ifølge politiet.

– Vi må få en nærmere situasjonsrapport om hva som har skjedd. Vi er nå i initialfasen og prøver å få oversikt, sier Augensen og legger til at Arbeidstilsynet også er varslet.

Flere kom til

Arnold Skimelid, politiets innsatsleder på stedet, forteller at mannen skal ha stått på en stige da han fikk håndleddet i klem på et vis.

– Omstendigheter og detaljer jobber vi med å få oversikt over, sier Skimelid til Nordlys.

– Det kom flere arbeidere til og fikk frigjort ham. De fikk tak i en privat bil og kjørte ham rett til sykehuset, i stedet for å vente på ambulanse, fortsetter han.

Jørn Resvold, kommunikasjonsrådgiver ved UNN, opplyser at mannen er lettere skadet og lagt inn på sykehuset til observasjon.