En ansatt på butikken Obs bygg på Bjerkaker i Tromsø ble torsdag utsatt for en ulykke da vedkommende kom i kontakt med etsende væske.

Vedkommende, en mann i 50-årene, behandles nå på UNN, opplyser Coop Nord i en pressemelding.

- Tilstanden er alvorlig, men stabil, opplyser pressevakt ved UNN, Marit Einejord.

Pårørende, Arbeidstilsynet og politi er varslet om hendelsen som skjedde torsdag morgen. Helsepersonell ble umiddelbart tilkalt til Coop-butikken.

- Vi er opptatt av helsen til vår ansatte og håper at det går bra med vedkommende. Vi sender varme tanker til både den ansatte og familien. Vi har også gjort hva vi kan for å ivareta de øvrige ansatte på arbeidsstedet. Samtidig har vi fokus på å finne ut hva som har hendt i forbindelse med ulykken. Vi ser alvorlig på alle hendelser som fører til at våre ansatte skader seg, sier administrerende direktør i Coop Nord SA, Yngve Haldorsen.

Politiet har foretatt undersøkelser på stedet, opplyser Coop Nord. De ansatte følges også opp av ledelsen i Coop og HR-ansvarlig i selskapet.

Driftsdirektør Raymond Kristiansen i Coop Nord sier til Nordlys at hendelsen har vært preget av hendelsen torsdag morgen.

- Det er ikke en hyggelig opplevelse når noe sånt skjer. Samtidig har de ansatte gjort alt rett når uhellet først var ute. De har gjort en fantastisk jobb, sier Kristiansen.

Seksjonsleder for etterforskning ved Troms politidistrikt, Lene Fabek, bekrefter til Nordlys at de har gjort undersøkelser på Coop Obs bygg. Det er imidlertid for tidlig å si noe om hendelsesforløpet

- Vi holder på å undersøke saken og må komme tilbake til hendelsesforløpet, sier Fabek.

Heller ikke Coop Nord ønsker å kommentere noe ytterligere om hvordan ulykken har skjedd.