Sist vinter, før Simo Valakari forsvant ut som trener i mars, dukket det opp en betent sak da Marcus Holmgren Pedersen ble solgt til Molde.

Unggutten sendte en avskjedsmelding om at han mente at de unge A-spillerne i TIL ikke hadde blitt ivaretatt godt nok.

Daværende trener Valakari svarte dagen etter med blant annet å antyde at en del av det ansvaret lå på NTG- og TIL B-ansatte Jonas Johansen.

Dette fikk han kritikk for av klubben i ettertid, og daglig leder Kristian Høydal omtalte det blant annet som en skivebom.

Jonas Johansen er gjest i studio i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, og der snakker han blant annet om episoden i februar.

  • Hør episode 56 med Jonas og Remi Johansen her:

Fæl kondomspøk

– Jeg ble jo sjokkert. Det var litt sånn ... hvordan går det an ikke å ha kontroll over hvem som skal følge opp sine spillere? Og vi hadde egentlig fått ganske streng beskjed om at vi ikke skulle følge opp A-spillerne, selv om de spurte etter det selv, sier Johansen blant annet.

I den nye episoden blir det naturlig nok litt fokus på den ferske nyheten om at Kristian Høydal går av som daglig leder i TIL, men det er slett ikke bare alvor og nyheter det prates om.

Jonas Johansen avslører seg selv som gjerningsmann for noen relativt ufine garderobespøker, som involverer både kondomer og en keeper-susp.

Han er også til stede i samtalen sammen med Martin Skaug, Jonas Høylo Fundingsrud og sportsleder Anders Mo Hanssen når de ringer til Jonas' tidligere lagkamerat Remi Johansen i spalten «Hold linja».

Remi Johansen har gått fra eliteseriespill for TIL og Brann til nå å stå uten seriespill i 2020, der planen var å spille for Vidar i 3. divisjon.

I spalten «Børsen» er det betegnelsen «typer» som står for tur.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud