Derfor kalles han «Løva»

AVGJORDE: Andreas Løvland var Sjarmtrollans avgjørende spiller i søndagens eliteseriekamper i futsal.

AVGJORDE: Andreas Løvland var Sjarmtrollans avgjørende spiller i søndagens eliteseriekamper i futsal. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Andreas Løvland lagde løvemat av motstanderne - og slik skal Sjarmtrollan bli Norges beste futsallag.

DEL

- De kaller meg Løva på grunn av håret! Eller, i hvert fall det det lange håret jeg hadde før. Men jeg har jo en manke, så skal man prøve å spare litt til, ler Sjarmtrollan-spissen.

«Løva» avsluttet helgen med hattrick mot Nidaros, men spilleren med det majestetiske kallenavnet nektet å ta av etter storspillet.

- Jeg prøver bare å gjøre de andre god. Og i dag blir jeg belønnet med tre mål og en assist, så man kan ikke klage, smiler Løvland.

Se også: Slik ble vennegjengen en av Norges beste klubber

«Løva» scoret to mål på kun 12 sekunder i første omgang, og tror det kan dreie seg om rekordsiffer i nasjonal sammenheng.

- Jeg tror ikke det har vært noe kjappere i Eliteserien i hvert fall.

Slik skal Sjarmtrollan bli Norges beste futsallag

Etter et skuffende uavgjort-resultat i helgens første kamp, har Sjarmtrollan snudd trenden og avsluttet helgen med to seire og 9-3 i målforskjell. Sjarmørene vet hva som skal til for å bli best.

- Vi må fortsette å jobbe og trene, forklarer Sjarmtrollanleder Simen Johansen.

Johansen, som tidligere i år ble kåret til årets unge leder av NFF, understreker viktigheten av å sette nye og klare mål.

- I ligaen er det rutinerte lag som Vegard og Grorud, men vi må bare ta steg for steg så kan vi forhåpentligvis toppe ligaen en dag.

På kort tid har Sjarmtrollan blitt et velorganisert idrettslag, og kan i dag skilte med to herre- og ett damelag, og rundt 70 aktive spillere. Og med to landslagsspillere i troppen, og flere i landslagsdiskusjon, har Sjarmtrollan for alvor en spillergruppe for fremtiden.

Avsluttet med stil

Breivikahallen var fylt til randen under Sjarmtrollan-kampene, og med en entusiastisk Ordfører Jens Johan Hjort i speakerrollen ble «Trollan» heiet frem med sang og trampeklapp. Sjarmtrollantrener Ola Rismo er imponert over støtten på hjemmebane.

- Det er fullstappet hall og fantastisk stemning på tribunen, så vi er meget stolt over å ha et slikt hjemmepublikum i ryggen, forklarer Rismo.

Nå tar eliteserien juleferie, og neste kamp for «Trollan» er lokaloppgjøret mot Tromsbaserte Nordpolen 2. januar. Og skal vi tro Simen Johansen, så skal ikke Sjarmtrollan ligge på latsiden i juleferien.

- Vi har mange spillere hjemme i romjula, så da skal vi få til noen økter, avslutter ledertalentet.

Resultater:

Sjarmtrollan-KFUM Oslo 2-2 (Mål Sjarmtrollan: Tobias Schjetne, Fredrik Wist)

Sjarmtrollan-Kongsvinger 4-1 (Mål Sjarmtrollan: Fredrik Wist, Tom Erik Bang Kristiansen x2, Andreas Løvland)

Sjarmtrollan-Nidaros 5-2 (Mål Sjarmtrollan: Andreas Løvland x3, Uros Vucenovic, Fredrik Wist)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken