Reiste hjem i uvisshet: – Jeg fikk fine tilbakemeldinger, og de sa de likte det de så

Andreas Løvland trente med Mjøndalen denne uka, og fikk vist seg frem for trener Vegard Hansen (bak). Han vet ennå ikke om han får et tilbud fra klubben som jakter eliteserie.

Andreas Løvland trente med Mjøndalen denne uka, og fikk vist seg frem for trener Vegard Hansen (bak). Han vet ennå ikke om han får et tilbud fra klubben som jakter eliteserie. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mjøndalen vil avslutte egen sesong før de tar stilling til om Andreas Løvland tilbys kontrakt.

DEL

Fredag reiste lyngsværingen og Finnsnes IL-spiller Andreas Løvland (24) hjem fra ei ukes treningsopphold med Mjøndalen.

Midtbanespilleren, som har levert sterkt for Finnsnes IL i 2.divisjon i flere sesonger, er uten kontrakt foran 2018, og har gitt klart uttrykk for at at han ønsker å prøve seg på høyere nivå.

Tidligere i år har han prøvespilt med TIL flere ganger, og TUIL er naturligvis også interessert i Løvland.

Selv vet han lite hva fotballfremtiden bringer akkurat nå. Mjøndalen spiller kvalifiseringskamp om opprykk til eliteserien mot Ranheim søndag. Vinneren av kampen møter det laget som havner på kvalikplassen i eliteserien, og Løvland fikk ikke med seg noe kontraktforslag hjem - uten at det tilsier at han ikke blir Mjøndalen-spiller. 

– Jeg fortsetter å trene her hjemme, så blir det tatt en avgjørelse når de er ferdige med sine kamper i år. Jeg vet ikke om sjansene mine styrkes om det blir 1.divisjon eller eliteserien på Mjøndalen neste år, sier Andreas Løvland til Nordlys.

Han føler selv at han fikk vist frem noen av sine kvaliteter i det ukelange besøket.

– Jeg fikk fine tilbakemeldinger, og de sa de likte det de så. Det er litt vanskelig med mye nytt, både medspillere og omgivelser. Jeg føler jeg fikk vist litt av hva jeg har i meg. De har sett en del video, og i utgangspunktet handlet det om å reise ned, sånn at jeg kunne bli litt kjent med dem, og de med meg, sier Andreas Løvland.

– Foreløpig har jeg ingen konkrete tilbud. Jeg skal fortsette å holde meg i form, og det var godt å få prøvd noe nytt og ikke bare være i Tromsø, så får vi se om det dukker opp noe. Jeg starter med blanke ark, sier Løvland.

Han vil ikke utelukke mer spill i Finnsnes IL.

– Jeg har ikke hørt noe fra dem heller, men skal høre på hva de har å si. Jeg har et godt forhold til FIL, og man vet aldri hva som skjer. For alt jeg jeg vet, så kan det være det eneste tilbudet jeg har i 2018, sier Andreas Løvland.

 

Artikkeltags