Anders (25) tenkte på å legge fotballen bort – så kom telefonen fra Alfheim

GÅR FORTSATT I BALL: Anders Jenssen slapp å tenke på å legge fotballen til side til fordel for revisorjobben. Det ble i stedet ett års permisjon for å dyrke hobbyen i rødt og hvitt.

GÅR FORTSATT I BALL: Anders Jenssen slapp å tenke på å legge fotballen til side til fordel for revisorjobben. Det ble i stedet ett års permisjon for å dyrke hobbyen i rødt og hvitt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

TILs nye midtstopper tilhører en sjelden art: I permisjon for å være eliteseriespiller.

DEL

Etter noen gode sesonger i TUIL-drakt ble Anders Jenssen (25) hentet inn på prøvespill med TIL i vinter, som kontraktløs spiller.

Der overbeviste harstadværingen ganske kjapt, og resultatet ble et tilbud om en ettårskontrakt på Alfheim.

Det slo han til på, etter å ha fått avklart at han kunne ta ett års permisjon fra revisorjobben hos Ernst & Young.

Jenssen er gjest når vi igjen serverer en utgave av vår fotballpodkast JoMos Kosmos. Her forteller 25-åringen til Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og nå Kroken-spiller Mohammed Ahamed Jama hvilket svar han ville gitt TIL hvis arbeidsgiveren hadde sagt at han måtte slutte i jobben.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover.

Forsvarsspilleren forteller også at det ikke var skråsikkert at han ville fortsatt i TUIL, eller egentlig med fotball på høyt nasjonalt nivå, hvis ikke TIL hadde kommet på banen i vinter.

Han har flere ganger, også denne vinteren, vært innom tanken på å trappe ned med fotballen for å prioritere revisorjobben.

– Jeg må innrømme, jeg har vært inne på tanken, sier Jenssen i samtalen med Mo og Mo.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her er minijubileumet episode 40, med Anders Jenssen som gjest:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken