Slik fant Hanne bilen sin: - Det ser ut som noen ikke klarte svingen

HULL: Hypotesen er at en syklist i god fart, kan ha laget dette hullet i sideruta bak.

HULL: Hypotesen er at en syklist i god fart, kan ha laget dette hullet i sideruta bak.

Artikkelen er over 3 år gammel

Venninnene fleipet med at de ville finne bilen med flatt dekk. Så oppdaget de hva som hadde skjedd med bakruta.

DEL

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold!

Hanne Fagerli fra Alta var på tromsøbesøk hos en venninne i helgen, og parkerte i god tro bilen ved trykkbassenget på Forhåpningen over helgen.

- Min venninne bor i sentrum, men søsteren hennes boer der oppe, og hun sa det var greit at vi satte fra oss bilen der, sier Fagerli.

Fleipet

To bratte veier møtes like ved parkeringsplassen, men Fagerli anså det likevel som trygt å sette fra bilen på stedet.

- Vi satte fra oss bilen fredag kveld, og hentet den ikke igjen før søndag. Vi fleipet faktisk med det da vi gikk opp, at vi kanskje vilel finne den med flatt dekk, sier Fagerli.

Da hun kom frem til bilen, var alle dekk like hele. Det var imidlertid ikke sideruta bak. Der var et kommet et stort, trekantformet hull i glasset.

- Den lille sota "pynteruta" bak knust, pluss at det var en del riper og bulker i bilen. En hypotese er at en syklist har kommet i stor fart ned bakken, ikke klart svingen, og kjørt rett i bilen, sier hun.

Ved bilen fant hun et gummihåndtak tilhørende en sykkel. Hullet ser ut som det kan ha vært laget av en albue eller et sykkelstyre.

Må til reperasjon

- Men det var ikke lagt igjen noen beskjed fra den som hadde gjort det, og det er jo ergelig. Jeg har forsikringen i orden, og har allerede startet på den jobben, men jeg hadde jo håpet at noen ville melde seg, sier Fagerli.

Nå må bilen, som knapt er to år gammel, inn til reparasjon.

- Vi fikk teipet ruta så vi kom oss til Alta uten problem. Nå har jeg lagt ut et innlegg på Oppslagstavla Tromsø på Facebook, og håper at noen tar kontakt etter å ha tenkt seg om, sier hun.

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold!

Artikkeltags