Heidi har sett mye rart på sine skogsturer, men dette er uforståelig

FANT DENNE: Da Heidi Nilima Monsen gikk tur i Mathisdalen i dag kom hun over denne senga. Hun synes det er tragisk at folk bruker naturen som søppelbøtte.

FANT DENNE: Da Heidi Nilima Monsen gikk tur i Mathisdalen i dag kom hun over denne senga. Hun synes det er tragisk at folk bruker naturen som søppelbøtte. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Må være mer arbeid å bære den ut i skogen enn å kjøre den til søppelfyllinga

DEL

Heidi Nilma Monsen reagerer på at folk kaster søppel i naturen. I dag møtte hun på ei seng som var 150 cm bred.

– Jeg er sikker på at det er mye mer arbeid å frakte den senga ut i skogen enn det er å kjøre den til søppelfyllinga, forteller Heidi Nilma Monsen til iFinnmark.

I Mathisdalen

Senga, som besto av to rammemadrasser på 75 cm samt en tilhørende overmadrass, var lempet ut i skogen i Mathisdalen i Alta. Heidi Nilma Monsen fant den da hun var ute å luftet hunden tidligere i dag.

– Jeg har vært en del på tur i området her, og man kommer jo alltids over litt søppel, men jeg har aldri sett noe av denne størrelsen kastet i skogen, sier hun.

Nå har Monsen lagt den ut for salg i ei salgsgruppe i Alta. Hun har en klar beskjed til søppelsvinet.

– Skjerpings, det er ikke greit. Jeg synes det er veldig trasig at folk ødelegger naturen på denne måten, og ikke minst er det unødvendig. De som har gjort dette må jo ha båret den minst femti meter før de kastet den ifra seg. Det er uforståelig for meg, forteller hun.

Reaksjoner

Monsen kan fortelle at det er mange som har reagert på forsøplingen.

– I innlegget på Facebook virker det som at de fleste er enige i at det er en ufin ting å gjøre. Jeg skjønner ikke hva denne personen tenker.

Artikkeltags