Ranet kiosk i Alta - ble avfyrt skudd

Narvesen-kiosken i Bossekop ble ranet. Her jobber krimteknikere fra politiet med åstedsundersøkelser.

Narvesen-kiosken i Bossekop ble ranet. Her jobber krimteknikere fra politiet med åstedsundersøkelser. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Til Altaposten bekrefter daglig leder i Narvesen på Bossekop at noen skal ha truet til seg penger fra kassa.

DEL

Ifølge Altaposten skal det ikke være snakk om mye penger. Til avisen sier Anna Ribelova, daglig leder i Narvesen på Bossekop at to personer kom inn før stengetid og truet til seg pengene.

– Det viktigste for meg er det gikk bra med de ansatte, takket være rask respons fra Securitas, sier hun til Altaposten.

I en pressemelding skriver politiet i Finnmark at de ønsker tips etter ranet, som skal ha skjedd klokken 21:30 søndag kveld.

«To maskerte personer kom inn i kiosken og truet til seg penger og varer. De truet med en kniv og en pistol. Det ble avfyrt et skudd under ranet. Sannsynligvis er det brukt løskrutt.»

Politiet har følgende beskrivelse av gjerningspersonene:

  • Gjerningsperson 1; ca 1,60 m høy , grå/sort hettejakke med logo på venstre bryst, lys grå joggbukse, sorte sko (Uggs), sorte hansker.
  • Gjerningsperson 2; ca.1,70 m høy, hvit/lys grå hettegenser med logo på tvers av brystet, store sorte bokstaver. Lys grå joggebukse, hvite fritids/joggesko. Sorte hansker.

«Ut fra beskrivelse og adferd er det mye som tyder på at gjerningspersonene er unge jenter. Politiet i Alta ser meget alvorlig på saken og ber om at alle som har observasjoner som kan knyttes til saken tar kontakt med oss.»

Videre skriver politiet at personer som har opplysninger som kan være av interesse for politiet bes å kontakte politiets operasjonssentral på telefon 78 97 20 00.

Saken oppdateres.

Artikkeltags