Gå til sidens hovedinnhold

8 direktesendte kamper på Nordlys.no i helga: Brennhet lokalderby venter i opprykksjakten til BKT

Artikkelen er over 2 år gammel

Mange lokale lag og lokalderby står på sendeplanen av sport på Nordlys denne helga.

Slik ser helgens sendeplan for sport ut på Nordlys.no - under kan du lese mer om kampene:

Lørdag 19. januar

12.45 Bravo 2-Sørreisa/Bardu/BOIF (3.-divisjon håndball menn)

13.30 BK Tromsø-TSI (1.-divisjon volleyball kvinner)

15.00 Ulriken Eagles-Tromsø Storm Ungdom (BLNO kvinner)

16.00 BK Tromsø-TIF Viking (eliteserien volleyball menn)

Søndag 20. januar

13.00 Tromsø 2-Tromsø 3 (3.-divisjon håndball kvinner)

15.30 Gimle-Tromsø Storm Ungdom (BLNO kvinner)

16.00 Tromsø Storm-Centrum Tigers (BLNO menn)

17.00 Bravo-Kolbotn (2.-divisjon håndball menn)

I tillegg viser Nordlys, med tillatelse fra Ski-TV, direkte fra alle helgens tre løp i Norgescupen i langrenn.

Mer om kampene som vises:

Bravo 2-Sørreisa/Bardu/BOIF:

Bravo 2 har fått tøff sparring fra sine betydelige eldre klubbkamerater i Bravo 3 denne sesongen, og tapte nettopp et tett internoppgjør mellom lagene. Bravo 2 står med 7 poeng etter 8 seriekamper, men helgens motstander fra Midt-Troms har kun to poeng på syv seriekamper hittil. Dermed er det på papiret gode muligheter til to hjemmepoeng for Bravo 2.

BK Tromsø-TSI:

BK Tromsø står med seks seire av seks mulige hittil og suverene 18-1 i settforskjell. Dermed har laget strak kurs mot opprykk. Byrival TSI står på sin side med 5/5 tap hittil, tross at de har fått med seg fire sett. Det har resultert i ett poeng. Kan de sjokkere mot serielederen fra samme by?

Ulriken Eagles-Tromsø Storm Ungdom:

Basketkvinnene fra Tromsø står med tøffe 34 strake tap (13 hittil denne sesongen), etter at de tok plass i eliteserien i basketball foran fjorårssesongen. Helgens tur til Bergen kan fort bli utfordrende, og mot Ulriken Eagles som står med 7 seire på 12 kamper hittil får laget testet seg skikkelig.

BK Tromsø-TIF Viking:

En toppkamp i eliteserien i volleyball venter for BK Tromsø. BKT ligger på 3. plass bak nettopp TIF, som har spilt én kamp mer, og kun settforskjell skiller lagene hittil.

BKT står med kun ett tap på syv kamper og vil dermed med seier holde kontakten med seierleder Koll som har full pott (24 poeng) på sine åtte kamper.

Tromsø 2-Tromsø 3:

Internkamp i 3.-divisjon i håndball på kvinnesiden. Lagene står henholdsvis med 6 og 4 poeng hittil denne sesongen med syv kamper spilt for hvert av lagene.

Gimle-Tromsø Storm Ungdom:

Den andre kampen i bergenshelga til TSU-kvinnene. Gimle står med 9 seire på 11 kamper hittil. Hvor mange poeng kan Tromsø Storm Ungdom kan klare å plukke i kampen?

Tromsø Storm-Centrum Tigers:

Basketgutta fra Tromsø har god kontroll på en sluttspillplass med åtte seire på 16 kamper hittil, men har fortsatt en viss mulighet til en topp4-plassering som vil gi hjemmekamp i sluttspillet. Da bør svake Centrum (6 seire/11 tap) beseires i Tromsøhallen, men Storm har vært et lag som har vært vanskelig å tippe i år.

Bravo-Kolbotn:

Med 10 poeng på 12 kamper hittil er Bravo egentlig trygt plassert på tabellen, da de to nederste lagene har kun 2 og 1 poeng. Hjemmekampen mot Kolbotn, som står med 13 poeng på 13 kamper er en liten "firepoengskamp" mellom to lag ganske nære hverandre på tabellen.

Kommentarer til denne saken