Martin (12) jublet da han fikk TIL-drakten. Så ble den revet fra ham

Artikkelen er over 4 år gammel

Var lei seg i flere dager etter TILs opprykk – men så dukket Remi opp med en overraskelse.

DEL

Opprykksjubelen på Alfheim søndag endte med fortvilelse for Martin Hansen (12) – men onsdag fikk TIL en slutt på den, etter å ha lest et innlegg i “Kort sagt” i Nordlys.

– Snappet ut av fingrene

Da TIL-laget jublet for opprykk til eliteserien etter 1-0 over Fredrikstad på Alfheim søndag, kastet spillerne draktene sine til publikum.

På første rad satt Martin Hansen (12), som fikk Remi Johansens opprykkstrøye i fanget.

I hvert fall et lite øyeblikk.

– Jeg så Remi kom springende på sida, og da skulle han egentlig kaste til meg, følte jeg i hvert fall. Jeg holdt ikke ordentlig godt i drakten, og da kom det noen og snappet den ut av fingrene på meg og stakk av gårde, forteller Martin til Nordlys.

Dette førte ifølge pappa Per Håvard Rasmussen til en ganske trykket stemning hjemme i de påfølgende dagene, der drakten som forsvant var det siste det ble snakket om før leggetid og det første som kom opp før frokost.

- Martin hadde kost seg på kamp med kompiser, men var helt nedbrutt og i tårer da han kom hjem. Vi måtte prøve å trøste han, men han var nedfor i dagesvis, sier Per Håvard Rasmussen.

I tirsdagens Nordlys hadde han et innlegg i “Kort sagt”-spalten i Nordlys, der han beskrev fortvilelsen – og det fikk TIL til å reagere.

Overraskelse

Onsdag stilte Remi Johansen og markedssjef Trond Steinar Albertsen opp med en overraskelse til Martin. De leverte intet mindre enn to drakter – en seriedrakt signert av alle spillerne, og en europacupdrakt som Remi Johansen selv brukte i år.

  • Se videoinnslag om hendelsen i vinduet øverst i saken

– Det er sånt som kan skje, det er i “kampens hete” – men da vi så i “Kort sagt” at det var en sånn sak med en som var lei seg, da tenkte vi at dette må vi definitivt gjøre noe med. Og jeg ser på han at det i hvert fall ser ut som om han er veldig fornøyd. Hvis ikke, skal han bli skuespiller når han blir stor. Jeg kjenner også at jeg blir glad når jeg ser at han er så glad, smiler Johansen.

– Det var kjempetrist å lese at det kom en og tok drakten. Vi syntes det var viktig å gjøre det sånn at han fikk en ny drakt, og nå har han til og med fått to, sier Trond Steinar Albertsen, som håper de har fått seg en langvarig TIL-supporter.

– Det er flott at vi kan glede han og sørge for at det blir fred i huset, smiler Albertsen.

– Nå har vi fått delt ut flere drakter enn det vi hadde tenkt på søndag. Det er bare positivt å få enda flere TIL-hjerter til forhåpentligvis å brenne enda litt hardere, sier Remi Johansen.

– Kjedelig med 1. divisjon

At det ble satt pris på av Martin, som selv spiller på Reinen IL, var ikke vanskelig å se. 12-åringen sto med et stort glis under hele seansen på Alfheim.

– Det var veldig fint, smiler Martin, som nå kan si seg fornøyd både med draktfangsten og utfallet av kampen søndag.

– Det var veldig fint å se at TIL rykket opp. Det var litt kjedelig å se at de var i 1. divisjon, så det var på tide at vi fikk dem opp, sier en godt fornøyd Martin Hansen (12).

Artikkeltags