Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

I vaskehallen til Tromsø Taxi blir bilen skinnende ren til 17. mai

Moderne anlegg vasker mer skånsomt, derfor bør du ta 17.mai-vasken i det flunkende nye vaskeanlegget til Tromsø Taxi på Skattøra.

Annonsørinnhold fra

Ved siden av produksjonslokalene til Bakehuset på Skattøra finner man den nye vaskehallen til Tromsø Taxi.

– Dette er et moderne anlegg laget for moderne bildrift. Alt utstyret i hallen er plukket ut av erfarne fagfolk. Vi har gått for vaskekjemien som er mest skånsom for lakken og tar best vare på kjøretøyene, sier Steinar Nilsen, administrerende direktør i Tromsø Taxi.

Nå inviterer han alle som vil ha en skinnende ren bil til nasjonaldagen til vaskeanlegget ved siden av produksjonslokalene til Bakehuset på Skattøra.

TILGJENGELIG VASKEHALL: På Skattøravegen, rett ved produksjonslokalene til Tromsø Bakeri, ligger Tromsø Taxi Vaskehall.

Slik kommer du deg til Tromsø Taxi Vaskehall.

Unngå kø til bilvasken

Hallen er blant de største innendørs vaskeanleggene i Nord-Norge, konstruert for betjene brukerne effektivt. Anlegget har hele fem haller for å sikre god flyt og gjennomstrømming. 

– I vårt yrke har vi ikke tid til å stå i kø og det har ikke kundene våre heller. Vi har ikke en butikk eller kasse, du betaler i automaten og kjører rett inn i hallen, sier Nilsen.

Bilen din får skånsom behandling, med en stor variasjon av vaskeprogram og selvvask. Prisnivået gir absolutt valuta for pengene i hallen som ble åpnet for under ett år siden.

– Vi har lagt oss på en prisstrategi som er hensiktsmessig for oss, men samtidig er under mange av våre konkurrenter. Vi gir en veldig god pris sammenlignet med den kvaliteten vi tilbyr, forsikrer direktøren.

LAD OG VASK BILEN: Vaskehallen har fem Charge365-stasjoner.

Tilbyr lading for elbiler

Antall elbiler på veiene i Tromsø er økende, og det er et stort behov for ladestasjoner langs de mest trafikkerte veistrekningene. Nilsen understreker viktigheten av å tilrettelegge vaskeanlegget for bileierne som kjører elektrisk.

– Vi har et konsept som heter «Charge 365». Vi har fem ladestasjoner og her kan alle elbiler lade seg opp. Hos oss får du både ren og oppladet bil.

Det tilbys en rekke programmer alt etter hvilket behov bilen har. Nilsen trekker fram noen produkter som er ekstra viktig når bilen skal gjøres klar til 17. mai.

– På grunn av klimaet vi har i nord og kjemikalene som blir brukt på veiene trenger bilene her oppe underspyling, samt felg- og dekkrens. Det har vi her i vår vaskehall, sier Nilsen som ønsker hele Tromsø velkommen til vaskehallen på Skattøra. 

Tromsø Taxi Vaskehall

Anlegget har fem topp utstyrte, moderne vaskehaller som står klar til disposisjon for bedrifter og privatpersoner. 

Du kan velge mellom 7 forskjellige programmer fra kr. 169,-: 

· Poleringsvask

· Gullvask

· Sølvvask 

· Skiboks-program

· Pick-up program

· Børsteløs gullvask 

· Børsteløs sølvvask

Tromsø Taxi tilbyr bedriftsavtaler på selvvask.

Del artikkelen på Facebook