TIL
...
NY SIGNERING: Her sitter TIL-trener Per-Mathias Høgmo på tirdagens pressekonferanse med sin nyeste signering Aleksandar Prijovic. Foto: Magnus Joki Arild

TIL signerte ny spiss

Etter hjelp fra Ole Gunnar Solskjær fant TIL Steffen Nystrøms erstatter.

Publisert 31.07.2012 kl 16:18 Oppdatert 31.07.2012 kl 16:18

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.nordlys.no/79/6170606/2012-07-31T16:18:01Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.179.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

TIL signerte Aleksandar Prijovic fra Sion i dag. De har tilknyttet seg den storvokste spissen på en avtale som varer fram til neste sommer.

- Han var sammen med Ole Gunnar (Solskjær) og Mark (Dempsey) i vinter. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra dem i forhold til det oppholdet, og jeg legger ikke skjul på at det har vært med på å gjøre oss tryggere i valget, sa Høgmo på dagens pressekonferanse.

Ikke dyr

I utgangspunktet låner de Prijovic, men de har også opsjon på å kjøpe spilleren - hvis han blir en suksess.

- Det gir trygghet både for spiller og oss som klubb, sier Høgmo.

Stig-Ove Sandnes forklarte at Prijovic ikke er en dyr investering, og at opsjonen heller ikke er spesielt høyt priset.

- Kvalitetsstempel

- Det at han har to U21-landskamper for Sveits er et kvalitetsstempel. Sveits har et av de beste U21-lagene i verden, sier Høgmo.

- Vi har et håp om at når han nå kommer til en klubb som har sterk kultur for å utvikle spillere og spisser, så tror vi det kan bli en spennende reise, fortsetter han. ¨

- Glad for å være i Tromsø

- Jeg er glad for å være her. Jeg så kampen mot Rosenborg, og jeg så mye kvalitet i laget. Det er en av grunnene til at jeg vil spille for Tromsø.

- Jeg er klar for å gjøre mitt beste for laget, fastslår den 192 centimeter høye spissen.

På forsiden nå


...

Dynamitt til lensmannskontoret

Politiet i Bardu ble nok litt paffe da det kom en mann kjørende med 20 kilo dynamitt og parkerte utenfor lensmannskontoret.

...

- Gjør dere dette igjen, blir dere anmeldt

Sosialistisk ungdom lurer på om det ikke er ytringsfrihet på Rådhuset.