NY SIGNERING: Her sitter TIL-trener Per-Mathias Høgmo på tirdagens pressekonferanse med sin nyeste signering Aleksandar Prijovic. Foto: Magnus Joki Arild

TIL signerte ny spiss

Etter hjelp fra Ole Gunnar Solskjær fant TIL Steffen Nystrøms erstatter.

Publisert 31.07.2012 kl 16:18 Oppdatert 31.07.2012 kl 16:18

Tips en venn på e-post:TIL signerte Aleksandar Prijovic fra Sion i dag. De har tilknyttet seg den storvokste spissen på en avtale som varer fram til neste sommer.

- Han var sammen med Ole Gunnar (Solskjær) og Mark (Dempsey) i vinter. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra dem i forhold til det oppholdet, og jeg legger ikke skjul på at det har vært med på å gjøre oss tryggere i valget, sa Høgmo på dagens pressekonferanse.

Ikke dyr

I utgangspunktet låner de Prijovic, men de har også opsjon på å kjøpe spilleren - hvis han blir en suksess.

- Det gir trygghet både for spiller og oss som klubb, sier Høgmo.

Stig-Ove Sandnes forklarte at Prijovic ikke er en dyr investering, og at opsjonen heller ikke er spesielt høyt priset.

- Kvalitetsstempel

- Det at han har to U21-landskamper for Sveits er et kvalitetsstempel. Sveits har et av de beste U21-lagene i verden, sier Høgmo.

- Vi har et håp om at når han nå kommer til en klubb som har sterk kultur for å utvikle spillere og spisser, så tror vi det kan bli en spennende reise, fortsetter han. ¨

- Glad for å være i Tromsø

- Jeg er glad for å være her. Jeg så kampen mot Rosenborg, og jeg så mye kvalitet i laget. Det er en av grunnene til at jeg vil spille for Tromsø.

- Jeg er klar for å gjøre mitt beste for laget, fastslår den 192 centimeter høye spissen.

På forsiden nå


...

Cominor må kjøre med tom buss for at Troms fylkestrafikk skal spare penger

Tenk deg en situasjon der bussen går dit du skal, men at den ikke stopper og tar deg på. Meningsløst sier du? Sånn blir det mer av i distriktene i Troms neste år.