...
Foto: NTB Scanpix / Varfjell, Fredrik

- Jeg har ikke visst om denne saken

Avviser at han hadde kjennskap til Ingebrigtsens forhold.

Publisert 01.12.2012 kl 15:49 Oppdatert 01.12.2012 kl 18:18

Tips en venn på e-post:

Martin Henriksen er tydelig. Han kjente ikke til Roger Ingebrigtsens forhold til en 17-årig AUFer.

– Jeg ble orientert om situasjonen like før den ble offentlig kjent fredag kveld, og har ikke visst om denne saken tidligere. Jeg er svært lei meg på vegne av de involverte, og håper de får hjelp og støtte, sier Henriksen til NRK.

Etter at Roger Ingebrigtsen trakk seg fredag, har det blitt spekulert fra flere hold i at avsløringene om AP-toppens forhold til en 17-årig AUFer ble dratt fram av motkandidat i Troms AP, Martin Henriksen. Nå avviser Henriksen at han har kjent til situasjonen før i går.

- Jeg ble orientert om situasjonen like før den ble offentlig kjent fredag kveld, og har ikke visst om denne saken tidligere. Jeg er svært lei meg på vegne av de involverte, og håper de får hjelp og støtte, uttaler Henriksen til NTB.

LES MER: Her er Roger Ingebrigtsens beklagelsesbrev

- Ubehagelig

Blant annet Tromsø-ordførere Jens Johan Hjort og tidligere komitéleder i Troms AP, Vibeke Ek, har gått hardt ut mot Henriksen. På nettstedet betegnet Hjort avsløringene som "tidenes drittpakke".

- Det er ubehagelig å se spekulasjonene rundt hvorfor disse opplysningene kommer fram, sier Henriksen til NTB.

Søndag skulle det egentlig vært kampvotering mellom ham og Roger Ingebrigtsen om førsteplassen på Troms Aps nominasjonsliste til stortingsvalget. Etter at saken ble kjent fredag, utsatte fylkeslaget voteringen i to uker.

- Jeg hadde håpet på en ryddig og god debatt og avstemming på nominasjonsmøtet i Troms Ap. Slik ville det ikke ha blitt denne helga. Det var derfor riktig å utsette, sier Henriksen.

LES MER: - Jeg visste om Rogers forhold

På forsiden nå


Melding om røykutvikling i tunnel på E6

Mulig tunnelbrann i Nordland.

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

Tips oss: TLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no

Ulykke ved grensen til Russland.

- Slankeoperasjon reddet livet mitt

- Jeg var redd, men samtidig så visste jeg at dette var noe jeg måtte gjøre. Maten hadde tatt overhånd og jeg kunne ikke vente lenger.