Publisert 27.05.2012 kl 21:32 Oppdatert 28.05.2012 kl 06:35

Tips en venn på e-post:Politiet fikk klokken 17.30 melding via AMK om at det hadde skjedd ei trafikkulykke med personskade i nærheten av Ytre Billefjord.

En tysk motorsyklist i slutten av førtiårene hadde kjørt på en rein.

Reinen ble drept momentant ved sammenstøtet. Motorsyklisten som var med i et følge med to andre var ved bevissthet etter ulykken og det kom ganske snart to sykepleiere til stedet.

Mannen ble sendt med ambulanse til Hammerfest sykehus for behandling.

– De som kom til stedet først trodde mannen hadde knekt lårbeinet, men det viste seg at det var et alvorlig kjøttsår. Hvor de kunne se rett inn i beinet. En politimann fra Hammerfest var omtrent først på stedet, og tok de nødvendige opplysningene. Reinen var nesten delt i to etter kollisjonen, og ble drept momentant, forteller operasjonsleder Tommy Flåthen i Vestfinnmark politidistrikt til Finnmark Dagblad.

Operasjonsleder påpeker at det er viktig å være observant når man er ute å kjører nå. Det er mye rein langs veien ved kysten.

– De som er å ferdes langs veien må være forsiktig, spesielt rundt svinger, sier operasjonsleder.

På forsiden nå


...

Slik foreslår de å løse Tromsøs trafikkfloke

Statens vegvesen la i går fram i alt 15 alternativer for ny Kvaløy-forbindelse og ny Tverrforbindelse. I løpet av desember skal politikerne i Tromsø å bestemme hvilke alternativer som skal utredes videre.