Lene Hansen i nettmøte på Nordlys. Foto: Torgrim Rath Olsen

- Jeg gikk fra å ikke ha noen rumpe som syntes...

Personlig trener Lene Hansen stilte i nettmøte. Les spørsmålene og svarene her.
Publisert 27.05.2012 kl. 17:26 Oppdatert 29.05.2012 kl. 16:16

Tips en venn på e-post:I lørdagsutgaven av avisa Nordlys ble vi med Lene Hansen på "boot camp" i Telegrafbukta i Tromsø.

Tirsdag klokken 14 svarer Lene Hansen på dine spørsmål om trening, kosthold og livsstil.

Se også: Nordlys og Lene Hansen laget treningsvideoer.

Les mer om:  Nyheter 

Nettmøtet er avsluttet.

Hei, Lene! I mange år har jeg strevet med fett på magen og på innsiden av lårene. Jeg har sluttet med usunn mat, men hvordan trener jeg best for å minse fettprosenten? Er ikke vits å trene musklene når jeg har masse fett som skjuler de..

Skrevet av: ine

Som nevnt mange ganger så kvitter du deg med fettet gjennom kostholdet og styrketreningen gjør jo at du bygger muskler/strammer opp og øker forbreninngen din !! Begge deler er optimalt ! Ønsker du scanning,veiledning og hjelp på kosthold og trening så hjelper jeg deg gjerne. Jeg kan følge deg opp. Alle mine Herbalife-kunder og distributører får gratis veiledning,scanning og hjelp ift mål.Distributørene mine får gratis trening også!!  Ta kontakt :) fitness@lenehansen.no 

Lene Hansen

Heisann. Jeg lure på ka du veie siden du e så tynn, å e du veldig sterk eller?

Skrevet av: Jørgen

Jeg veier ca 60 kilo,på kveldstid 61,2 faktisk. - er nok over gjennomsnittet sterkt ift andre på min vekt og alder,men trener man blir man sterkere :D Styrketrening <3

Lene Hansen

Kan man bruke Herbalife-produktene man er gravid?

Skrevet av: Undrende :)

Det kan du. F1-shaken,proteinpulver og barene f.eks. Noen urter skal man være forsiktige med. Det står på boksen at det ikke skal brukes av gravide,men det er som "slanking", gravide skal ikke slanke seg.Som tilskudd til annen mat er det helt greit.

Lene Hansen

Hei, hvordan få motivasjon til å trene. gjorde det før og er tynn og sånt, men trenger motivasjon til å trene.

Skrevet av: dårlig motivasjon

Det kan jeg hjelpe deg med :) Bare å ta kontakt privat. fitness@lenehansen.no eller på facebook. Motivasjon er vikitg og jeg kan holde deg i ørene til det blir SÅ gøy å trene at det nærmest er det eneste du vil :)

Lene Hansen

Ka du tar i benk press? E du sterkere enn mann folk?

Skrevet av: ole

Æ tar 75 kilo i benkpress og e nok forhåpentligvis ikke sterkere enn MANNFOLK,men enn mange gutta,JAH!!

Lene Hansen

Hei Lene! Jeg er en gutt som veier litt over 65kg og er noe under 190 høy. Jeg har det jeg vil kalle lav fettprosent og har en 'atletisk' kropp. Har du noen tips til hvordan jeg kan gå OPP i vekt? Hva som er billig, men samtidig bra å spise(går på gainer). Også lurer jeg på om det er mulig å beholde en flat mage i prosessen?

Skrevet av: Johan

Hei du !! Du må nok spise ganske mye tipper jeg. Spis bra mat så vil du se at fettprosenten din holder seg ganske lav.Viktig at du får i deg nok proteiner når du opp i vekt og bygger muskler.Gain og ta gjerne kontakt om du trenger mer veiledning.

Lene Hansen

Angrer du noen gang på at du var med på Paradise Hotel?

Skrevet av: Alf Tore

Hei du! Har du sett meg feste og drikke og hærje på tv ?!? Jeg er jo sånn sportsentusiast..God på randoneski og sånn..71 grader nord er mye mer min bane ;)

Lene Hansen

Noen råd når det gjelder skader? Har gjort noe gamle damer (46)ikke bør - har jogga på asfalt og fått smerter i begge setefester. Har prøvd manuellterapaut, egentrening i regi av lege og forannevnte, idrettsmassasje - ikke noe hjelper. Noen du kan anbefale spesielt?Tips og råd mottas med takk!

Skrevet av: Elin Andreassen

Hei.Ja,dette er ikke bare bare når du har prøvd mye.Ville fått en skikkelig utredning av noen som har peiling.Men ikke jogg på asfalt mer da ;) 

Lene Hansen

hei lene:) motivasjonen min trenger et push,alt før glad i det goda liv;) har du tips til å motivere seg litt vekk fra det gode liv;)

Skrevet av: kringla

Hei :) Ja; du må ta et valg på hva du vil med livet ditt. Gjør det som gjør deg fornøyd med tilværelsen.Og det høres ikke helt ut som det kun er "det gode liv" Vi lever bare en gang; viktig at vi er lykkelige og fornøyde,sant ? Når du endrer kosthold,får energi og overskudd,trener jevnlig og begynenr å se resultater så kan jeg LOVE deg at festing og utskeielser ikke frister like mye. Ta kontakt for å få mer motivasjons-pep fra meg ;) 

Lene Hansen

Hei! Jeg har hele mitt liv slitt med overvekt, men har nå tatt grep med problemet og gått ned 30 kg siden nyttår. Problemet er at den raske nedgangen fører med endel løshud... Hvilken treningsform strammer opp mest effektivt... Maten har jeg kontroll på, men er liksom denne treninga... Sier seg selv at kondisen ikke er på topp pr i dag tenker jeg...

Skrevet av: Fride

Heisann !! WOW :o 30 kilo på så kort tid !! GRATULERER,det må ha vært en hard jobb.. Nå må du begynne å trene styrketrneing for å bygge muskulatur. Løshuden kan ikke gjøres no med annet enn kirurgi desverre,men styrketrening er alfaomega for deg nå !! Mer muskler,høyere forbrenning og strammere kropp !

Lene Hansen

Hei Lene! Jeg har trent 3-4 ganger i uka siden desember, og trives godt med det. Men er litt usikker på hva som er "riktig" treningsmengde og opplegg. Målet med treningen er å gå ned i vekt (har 30 kilo for mye på kroppen), men også å bli sterkere og i bedre form. Går en del på spinning, 2-3 ganger i uka, og trener styrke for hele kroppen 2 ganger i uka. Er dette et ok program for å nå mine mål, eller bør det gjøres noe mer?

Skrevet av: Nybegynner

Hei. Det ser ut som du er godt i gang og har et bra opplegg der. Det er alltid mest å hente gjennom kostholdet når man skal ned i vekt så sørg for at du gjør de rette tingene der.

Lene Hansen

kordan e det å gå på byen når det e så mange mannfolk som skal drive å bråke me dæ?

Skrevet av: eitran

hehe.. For å si det sånn så var det bare svada av avisa Tromsø!! De laget en sak utav en egentlig humoristisk greie med at menn skal bryte handbakk og tøffe seg litt. Det er ingen som driver å bråker med meg.Folk er som regel hyggelige og gode !! Nordlenninger <3

Lene Hansen

Har du et godt treningstips for å stramme opp rompe og mage?

Skrevet av: R.K

Målrettet trening. Få et program og les over.

Lene Hansen

Hvordan få ned fettprosent?

Skrevet av: Kåre

Kosthold !!

Lene Hansen

Er du singel? :-*

Skrevet av: Petter

Jeg har en utrolig deilig og snile kjæreste så blir nok ikke singel mer ;)

Lene Hansen

Hei Lene! hva er den beste treningsmetoden for å få bort uønsket fett på mage,rumpe og lår fortest mulig?

Skrevet av: ikke helt fornøyd med kroppen min

Det er å gjøre endringer på kosthold i tillegg til aktivitet og målrettet trening..

Lene Hansen

Hvordan kan man melde seg på boot camp med deg og hva koster det? Jeg tro jeg trenger et skikkelig spark i baken og noen som pusher meg.

Skrevet av: cecilie

Hei. Send meg en mail til : bootcamp@lenehansen.no så skal du få info. Ligger også egen side på Facebook : http://www.facebook.com/hhfitnessbootcamp, evt se lenehansen.no

Lene Hansen

Heia Lene Nå er det mange som starter med mye trening for å tape noen kilo før sola titter for alvor fram. Da kommer jo gangsperra med og stive støle kropper etter trening, hva mener du kan hjelpe mot dette? :)

Skrevet av: Håvard Bertheussen

Hei :) Sørg for å drikke nok vann slik at væskebalansen din er i orden.Tiss blankt. Har oppdaget at jeg kan få kramper og blir veldig støl om jeg har lite væske i kroppen. I tillegg så er det lurt å holde seg i aktivitet for å holde blodsirkulasjonen i gang og ikke minst restituere deg bra gjennom kosthold og søvn.

Lene Hansen

jeg driver på med og sykler inne hjemme spinning sykkel hvor lege burde jeg sykle pr dag for at det skal ha noe virkning på vekt og form

Skrevet av: knut

Det komemr ann på hvor fort du sykler. Jo raskere du sykler og jo høyere puls du har,jo kortere tid trenegr du. Kjører du roligere må du sykle lengre. Kjør ei blanding. Det er snakk om kalorier ut og kalorier inn i det lange løp uansett..

Lene Hansen

Hei. Hva syntes du om crossfit?

Skrevet av: Ole

Hei ! Jeg ELSKER crossfit og har lyst å sertifisere meg.Det er tungt og vanskelig,men jeg elsker utfordringer og veldig egnet for den type trening !! Love IT!!

Lene Hansen

Trening er vel og bra, men er ikke aktivt fysisk arbeid likeså bra som å renne på ski eller løpe, gå tur, sykle, svømme osv? Selv driver jeg på med allsidig skogsarbeid på gammelmåten, hugger ved og tømmer, planter, osv. Er derfor ikke særlig lysten på å ta en skitur ette ei økt i skogen vinterstid eller sykle uten mål og mening. Var ikke våre gode gamle fordums skiløpere nettopp skogsarbeidere?

Skrevet av: Arnfinn Norheim

Hei :)

Jo,slik som du holder på så skal du ikke måtte trenge å løpe,men husk at pulsen din må bra opp for å øke kondisjonen om det er målet. Stå på slik du gjør !! 

Lene Hansen

Hva skal jeg spise og hva og hvor ofte skal jeg trene for å gå ned i vekt og stamme opp spesielt mage etter to fødsler på under to år? Jeg er 1.65 og 83 kg:-(

Skrevet av: Kine Høyer

Ta kontakt med meg privat så skal jeg hjelpe deg.. :) Det er ikke no problem å får deg i form igjen skal du se !! 

Lene Hansen

Hei, Hvordan blir man like sterk som dæ i armene? å va anbefale du å spise?

Skrevet av: Leo

Hei :) hehe..Takk for det :) Du må trene ORDENTLIG !! Være disiplinert og ha peiling på hva du gjør. Spis rene produkter som kjøtt,fugl,fisk,egg,grønnsaker,ris,poteter,grove kornprodukter,frukt og det kroppen din vil ha.Spis til faste tider.Restituer og få nok søvn !

Lene Hansen

Hei Lene :) Jeg hadde en ting jeg lurte på. For å bygge muskler, mens man samtidig skal ned i vekt, burde man da trene med tyngre belastning og færre repetisjoner?

Skrevet av: Mikaela

Nei,ikke nødvendigvis. Skal du bli sterkere så færre reps og tyngre vekter,ønsker du mer volum og høyere intensitet så øker du repetisjonene. En variasjon ville vært det beste.

Lene Hansen

Hei Lene! Hva slags musikk er best å høre på under trening? Kan det fungere med for eksempel EKTE rock? Og da mener jeg band som Cazadores, Danko Jones og Gluecifer...

Skrevet av: Kaptein Zock

Hei du !! Beste musikken å trene til er den DU blir motivert av. For min del må du gjerne høre på klassisk om det er det som motiverer og får deg til å yte maksimalt.

Lene Hansen

Hei,jeg er lang og tynn og har ingen interesse av å gå ned i vekt. Men ønsker å få litt mer muskler,spesielt lår,rumpe,armer. Har du noen gode tips?

Skrevet av: Jente 30

Mitt beste tips er å få deg et skikkelig program tilpasset deg og din kropp ! Dette er viktig for progresjon. Du må ha en plan og du må ha kunnskap om øvelser,muskelgrupper,sett,repetisjoner osv.Dette er viktig ellers blir det bare svada.

Lene Hansen

Hei Lene! To spørsmål: 1) Hva synes du er den beste biceps-øvelsen? 2) Bør man bruke kosttilskudd (som proteinpulver o.l.) selv om man ikke bygger muskler eller trener mot en konkurranse?

Skrevet av: Johanne

Hei du :) 1) Beste bicepsøvelsen må jo være bicepscurl ;) F.eks med z-stang. Eller med manualer. 2) Du trenger ikke å bruke proteintilskudd om du spiser bra gjennom dagen og får i deg nok proteiner.

Lene Hansen

Hei! Jeg har rectus diastase, og lurer på hvilke øvelser du anbefaler for å bedre dette.

Skrevet av: Berit

Dette er ikke enkelt og man kan ikke gjøre så mye annet enn kirurgi om mellomrommet er stort. Kommer ann på hvor lenge siden det er du har født og hvor stort det er. Er det ikke så gærnt kan riktig trening hjelpe på. Crunches,core-øvelser som planken og "båten", benløft og lignende. Masse bra øvelser du kan kjøre.

Lene Hansen

kan man kviffe seg med alt fettet på kroppen bare med styrketrening?

Skrevet av: Matilde

Nei,det er gjennom kostholdet du blir kvitt fett for muskelmassen vil du beholde. Kombinasjon er det optimale !

Lene Hansen

Spiser du aldri noe godteri?

Skrevet av: Matilde

Å joda,jeg spiser godteri,men prøver å begrense det til en spisedag i uka.Går jeg på kino f.eks MÅ jeg ha godteri.Også når jeg skal se film.Så blir lite av det ;) 

Lene Hansen

trener mye kondisjon og lite styrke, men hvordan skal jeg få bort alt sideflesket fra hoftene?

Skrevet av: anja

Da må du få orden på kostholdet ditt. Det er fett som samler seg der så du må ned i fettprosent og øke muskelmassen. Dette er veldig genetisk da.,noen samler mer fett der,andre ikke.

Lene Hansen

Hei. Er tre barnsmor og har litt mage, eneste plassen det er noe. Sliter med å få den bort, har du noen gode tips og råd? (har ikke strekkmerker på magen om det skulle ha noe å si) Har brukt rockering før, men syns ikkje den har noen virkning lengre.

Skrevet av: Elisabeth

hei :) Igjen så er det justeringer på kostholdet,sett gjerne i gang med løping og ikke minst trening som vil få magemuskulaturen på plass igjen. Spør meg gjerne privat om hjelp.

Lene Hansen

Nå som bikinisessongen nærmer seg med storm skritt, så lurte jeg på hvordan jeg på best mulig måte kan trene armer, mage og lår selv uten å måtte dra på treningssenter?

Skrevet av: Julia

Da ville jeg kjørt øvelser som utfall på en fot,"englehopp"(google det),step-up på beinan, armhevinger,dips og pull-ups for overkropp og for magen sit-ups,crunches,planken og benhev om du henger i noe.

Lene Hansen

Jeg har fått en Bakers Cyste i venstre kne, og sliter med smerter hver gang jeg er/har vært i aktivitet. Spesielt når jeg går turer på asfalt og i løs snø. Har ikke fått noe veiledning fra helsevesenet om hva jeg bør/ikke bør gjøre.. Har du noen tips?

Skrevet av: Jeanette

Ja,dette er ikke en enkel plage desverre og jeg vet ikke hvordan grad du er på,men ville prioritert rikitg behandling først og fremst slik at du kan bedre det mest mulig om det ikke er gått for langt. HAr hatt noen kunder med det og trening er vanskelig. Få skikkelig utredning for det er mitt beste tips til deg. Og unngå alt som belaster det mer.

Lene Hansen

Hei! lurte på om pepsi max/cola zero osv. e et sunnere alternativ i forhold til brus som inneholder sukker, eller e d like usunt?

Skrevet av: bamsen

Hei du :) Det er et sunnere alternativ pga at det ikke innholder sukker eller kalorier,men likevel anbefaler jeg det ikke.Kun til kosedager o.l.  :)

Lene Hansen

1) Hvilke øvelser er de beste for å fjerne sideflesk? 2) Hvor lenge burde man løpe for å få noe ut av det og hvor fort? 3) Hvor mange timer burde man trene i uka for å holde seg i form?

Skrevet av: Birgitte Solvang

1)Sideflesket får du bort ved å justere kostholdet ditt. 2) Kjører du intervall-trening kan du kjøre kortere tid :20-30 min, langkjøring med roligere tempo; 45-90 minutt.Kommer ann på intensitet. 3) Tren styrke minimum 2 gang i uka, kondisjon minimun 2 gang i uka ! :D 

Lene Hansen

Hva er ditt beste tips for å få en rund sprettrumpe? Jeg syns det er fint med de damene som har litt stor rumpe som allikevel er spretten, og jeg vil VELDIG gjerne ha det selv. Om det er mulig å trene seg til den...:)

Skrevet av: Maria

Jepp. Jeg gikk fra og ikke ha noen rompe som syntes no veldig til å få det og det gjorde jeg med riktig trening og rett kosthold. Knebøy/benpress, utfall,markløft,strake markløft,hip-thrust o.l. Par gang i uka, 4 sett og med 8-15 reps alt etetrsom øvelse.Få hjelp til et bra program eller se Nordlys-videoene "Trene med Lene" ! 

Lene Hansen

Hvilken treningsmetoder er best på oppstramning av mage, rumpe og lår etter graviditeten?

Skrevet av: Michelle

Styrketrening definitivt. Baseøvelser som involverer store musklegrupper. Også igjen minner jeg om at kostholdet har sykt mye å si !

Lene Hansen

Trener 4-6 økter i uka.Mest kondisjon,men prøver å få inn gode styrketreningsvaner. Langsiktig mål m treninga (i tillegg til en kropp som tåler belastningene en møter i hverdagen) er en strammere og gjerne definert kropp.Bruker Herbalife-shake om morgenen om jeg ik rekker/orker frokost, e. trening,gjerne m en ekstra scoop proteinpulver.Ellers er kostholdet variert og ganske sunt,mye frukt/grønt et par fiskemiddager i uka.Vil du anbefale meg å ta kosttilskudd av noe slag,og isåfall hvilke? Ha en fin dag!:)

Skrevet av: Anne

Heisann. Så bra!! Dette ser jo sv&#39;ært bra ut. For en strammere og mer definert kropp må du trene målrettet styrketrening med en plan.Spis multivitaminer,fiskeolje(tran/kapsler), fiber-tabletter og cell-u-loss fra Herbalife.

Lene Hansen

Hva kan du si om inntak av fruktose? Går det an å spise for mye frukt?

Skrevet av: AB

Fruktose er jo en karbokilde, bedre enn vanlig sukker.Frukt er sunt og godt,men i og med at det er karbohydrater så gjelder samme prinsipp som med annen sukker. Det kan bli for mye.Ta gjerne litt mandler/usalta nøtter til frukten din.Da får du proteiner og sunne fettsyrer i tillegg. Mer stabilt blodsukker. Og ja til fruktose tidligere på dagen,mindre kveldstid.

Lene Hansen

har du silikon pupper?

Skrevet av: kåtingen

Stemmer det!! Begynner å bli noen år da..

Lene Hansen

Hva er så bra med Herbalife? Hva gjør det så overlegent andre tilskudd? Hva med alt sukkeret som er i feks Formula 1?

Skrevet av: Heidu

Det var mye Herbalife-spørsmål,men det er bra for jeg ønsker at flest mulig skal oppdage hvor mye enklere det kan være å få i seg riktig næring og ha et optimalt kosthold slik at man får overskudd og energi. YEEY!!!  I begynnelsen var jeg også svært skeptisk til både måltidserstatter og "Herbalife" generelt. Men når jeg innså hvordan jeg kunne bruke det og fikk utrolig raske resultat på trening så gjorde det hele livet mitt så vanvittig mye enklere og BEDRE.Har jo vært nøye på kostholdet,men har slitt med og alt for ofte droppe måltider, og dermed få et ustabilt blodsukker slik at det ble mye "momsing" på kveldstid.Håpløst. Herbalife er for det første 100 % rent. Mange andre produkter bruker syntetiske tilsetninger i varene og det er vel en kjent sak at kroppen ikke tar opp dette like godt. For min del så er det svært vikitg at kroppen min får tatt opp næringsstoffene best mulig slik at jeg har energi og overskudd gjennom hele dagen og ikke minst restituerer meg bra.

Når det gjelder innholdet i F1(måltidserstatteren) så er det mange som spør om hvorfor det er så karbohydrater i shaken. Karbokilden er fruktose; sukkeret som finnes i frukt. Dette sukkeret sammen med de andre næringsstoffene gjør at blodsukkeret ditt vil holde seg mye mer stabilt enn om de skulle fjernet dette.Uten et balansert kosthold så vil du merke at du mister energi og blir mye emr "fysen".Faren er derfor større for at du feiler på andre ting som er langt verre enn fruktosen i F1-shaken!!

Selv er jeg for et balansert kosthold med både karbohydrater,proteiner og fett. Dette er Herbalife veldig god på. Vi trenger energi og tro meg; jeg har prøvd å kutte ut karbohydrater og det endte med at jeg la hodet mitt igjen hjemme før jeg gikk ut døra hver morgen. Fungerer overhodet ikke. Herbalife er en livsstil,ikke en kur som mange av "konkurrentene". Synes dietter uten noen form for karbohydrater er håpløse.Vi trenger det !! Og er du skeptisk; prøv så skal du se hva som skjer ;)

Herbalife er jo basert på urter og tidligere trodde jeg urter bare var for sånne spirituelle..kremt..Men nå har jeg skjønt at det virkelig er sterke saker. Cell-u-Loss,driver ut overflødig væske i fettvevet og avfallstoffer(renser opp) er fantastisk og urte-teen svært oppkvikkende. Kaffe kan jeg drikke på kvelden,men ikke urte-teen.Så det sier meg bare at dette er produkter som fungerer.

PRØV !

Lene Hansen

Hva anbefaler du som frokost?

Skrevet av: Anna

Havregryn med ei scoop proteinpulver i, 2 grove skiver(uten hvetemel) med egg/makrell i tomat/kylling/kalkun/skinke-pålegg og no grønnt på toppen, en Herbalife-shake eller no sånn kanskje.

Lene Hansen

Hvordan få mindre lår og flat mage?

Skrevet av: Krisina

Det får du gjennom justeringer på kostholdet ditt :) Fettprosenten må ned. Kutt ut de tingene kroppen din ikke trenger og juster kaloriinntak ift aktiviteten din ila dagen.Hold deg i aktivitet og tren regelmessig!

Lene Hansen

Har du hatt/liker du trekant?

Skrevet av: Andreas Eilertsen

Liker sirkel ! ^^

Lene Hansen

Hei Lene, jeg lurer på om det her vanskelig å trene så mye med silikon? Hvordan fikk du opperasjon, å hvor?

Skrevet av: Kjell inge

Hei. hehe..Nei,det er ikke veldig vanskelig å trene mye med silikon,de prøver ikke å komme seg noen vei de ;) Men ja,det er utfordringer ettersom jeg har de under muskulaturen.Det har gjort meg MYE svakere og i enkelte øvelser så får jeg problemer(hang-ups f.eks) 

Lene Hansen

Hei.. Slit me angst å sånn, kordan kan æ få klare å trent å komme i bedre form uten at panikken skal ta mæ å uten at æ skal betale mæ ihjel? men samtidig få gjort di målan æ egentlig har

Skrevet av: CV

Heisann kjære deg. Angst er du nok ikke alene om å slite med, det er mange med deg. Treningssenter kan skremme og det er synd om det skal være grunnen til at man ikke får trent. Jeg jobber privat så du må gjerne kontakte meg for hjelp med trening,omså hjemme hos deg selv. Reiser rundt til mange hjem rundt omkring,trener noen hjemme hos meg eller så er vi utendørs. Det finnes hjelp,også til deg :) Ta kontakt !! 

Lene Hansen

Vil du anbefale Herbalife, og Evt hvorfor ?

Skrevet av: Svanhild

Ja,vet du hva;er det noe jeg vil anbefale så er det definitivt Herbalife !! Er helt frelst jeg. Grunnen er at jeg og de aller færreste andre klarer å ha en hverdag med riktig næring til hvert måltid. Det blir alt for mye brød,knekkebrød og lettvindte løsninger evt at man hopper over måltid. Er det ikke typisk å springe ut døra uten mat i magen på morgenen, spise seg et par brødskiver, en landgang eller knekkbrød til lunsj.Det blir småspising frem til middag og middagen blir ofte uten de reneste næringskildene. Så trener man også blir det brød eller knekkebrød til kvelds igjen. En slik dag er LANGT fra optimal ift hva kroppen din trenger og vil ha. Herbalife sin måltidserstatter bruker jeg som tilskudd,alltid til frokost for da spiser jeg svært sjelden pga dårlig tid og lite matlyst, og som regel mellom lunsj og middag. Helt genialt. Det er 100 % kvalifisert som mat,rent og med masse næringsstoffer som stabiliserer blodsukkeret ditt og ikke minst metter. De har også nydelige proteinbarer som er lurt å ha med seg på farten og en drøss emd andre produkter som jeg selv og alle mine kunder har fått fantastiske resultat av. Og det taler for seg :) Jeg er SUPERFORNØYD !! Anbefales..

Lene Hansen

Hei hva er den letteste måtten på å gå ned i vekt? Og hva anbefaler du??

Skrevet av: Michael

Den letteste måten ned i vekt er definitivt ikke den smarteste for du ønsker mest sannsynlig å beholde muskelmassen din. Anbefaler deg å først endre matvanene dine,kutt ut karbohydrater du ikke trenger,fokuser på stabilt blodsukker, spis hver 3-4 time og gjør dette hver dag. I tillegg til målrettet trening og aktivitet hver dag skal du se at ting begynner å skje. Men det  er veldig vanskelig å endre vaner så anbefaler deg å få hjelp av fagfolk slik at du får resultater raskest mulig og ikke minst holder motivasjonen oppe. Jeg hjelper deg gjerne :)

Lene Hansen

Hei flotte Lene! Hvordan trener man egentlig bort det som kalles "manneboobs", og for å ikke glemme hvordan få en fin flott gutterumpe? Hilsen Christian, 29 år

Skrevet av: Christian J.

Hei Christian :) Manneboobs,ja,interessant spørsmål. Vel det første vi må rette på det er kostholdet slik at fettprosenten reduseres. I tillegg til målrettet trening på brystet ift til dine svakheter(få jobbet med delene av brystet som kan hjelpe på "formen")så vil du nok se at dette vil hjelpe veldig. Ingenting er så digg som ei flott og spretten gutterumpe og med øvelser som knebøy, utfall, strake markløft og lignende så skal du se at det blir sprett på sakene. Skaff deg et skikkelig program - anbefales både på boobsa og spretten  ;) Lykke til !

Lene Hansen

Hei. For å gå ned minst kg til sommeren, ville du/hva ville du anbefalt å gjøre når man har en mnd på seg? Har sett at du jobber med Herbalife, er det noe man kan bruke istedenfor mat, eller i tillegg?

Skrevet av: Marie

Heisann.Tipper du har mistet tallene du ønsker å gå ned,men om du vil komme best ut av det på en mnd så anbefaler jeg det å kutte ned på karbohydratene og helt ut med de raske karbohydratene.Kutt de helt ut fra i 16-tiden og ut og øk mengden proteiner.Herbalife er genialt å bruke som erstatter til måltid der alternativet er og ikke spise eller at det blir for lettvindte feile løsninger.De færreste klarer å spise bra til hvert eneste måltid og derfor er Herbalife genialt. 

Lene Hansen

På forsiden nå