...
Mitt Romney. Foto: AP Video

Bekymret for Romney

Senator John McCain innrømmer at han er bekymret for Republikanernes sjanser til å gjenerobre Det hvite hus med Mitt Romney som presidentkandidat.

Publisert 08.03.2012 kl 08:19 Oppdatert 08.03.2012 kl 08:22

Tips en venn på e-post:McCain, som tapte mot president Barack Obama ved forrige presidentvalg i USA, har gitt sin fulle støtte til Romney i den republikanske nominasjonskampen.

Til tross for den knappe seieren på supertirsdag, er Romney fortsatt favoritt. Men kampen er ikke over, noe McCain ikke er alene om å vedgå svekker partiets sjanser fram mot valget i november.

– Jo lengre dette fortsetter, desto verre er sjansene våre, sier McCain ifølge en utskrift av et intervju som skal sendes på fjernsynskanalen CBS.

Rick Santorum ligger på andreplass, Newt Gingrich på tredje og Ron Paul på fjerde. Etter en kamp på kniven, greide Romney også til slutt å ta nøkkelstaten Ohio, og vant dermed seks av ti stater i nominasjonsprosessen. Men rivalene har han altså ikke klart å riste av seg, og ikke siden 1976 har en kandidat gjort det dårligere i nominasjonsvalgene.

– Hver dag fram til november som går med til å vinne nominasjonsvalgene er en dag tapt i kampen om å vinne presidentvalget. Og det, må jeg ærlig si, gjør meg svært bekymret for sjansene våre til å vinne i november, sier McCain, som også beskyldte Santorum og Gingrich for korrupsjon. (ANB-NTB-AFP)

På forsiden nå


...

– Vi er rystet og føler oss misbrukt

Tre av Pussycats-medlemmene reagerer sterkt på at Sverre Kjelsberg og Trond Graff gjennomfører jubileumskonsert i Tromsø med tre innleide musikere.

...

Slik ble TV2-Davy satt på plass av finnmarkspolitiet

– Det er jævla elegant å svare på samisk.

...

Bygde nytt klubbhus - fikk momssmell på 416.042 kroner

Pengene som ble borte tilsvarer nesten ti prosent av klubbens årsomsetning. Totalt har idretten i Norge fått en baksmell på 48 millioner kroner.