...
Anthony Annan er ønsket tilbake på Lerkendal. Foto: Digitalsport

Kan bli Annan-comeback

Trondheim (ANB-NTB): Rosenborg er lystne på å hente Anthony Annan på lån.

Publisert 23.04.2012 kl 19:27 Oppdatert 23.04.2012 kl 19:32

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.nordlys.no/79/6026287/2012-04-23T19:32:06Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.182.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Markus Henriksen forlater trolig Rosenborg til sommeren. Erstatteren kan bli en gammel kjenning i Anthony Annan på lån.

Siden Henriksen ikke vil skrive under ny kontrakt, er Rosenborg på jakt etter en ny midtbanespiller. En av kandidatene er Annan som forlot trønderklubben til fordel for tyske Schalke i januar i fjor.

– Annan var et sterkt navn her, og jeg har jo selv hatt han som spiller. Det er klart han er velkommen hit, sier RBK-trener Jan Jönsson til TV 2.

Ghaneseren lyktes ikke i tysk fotball etter overgangen fra Rosenborg og spiller for tiden i nederlandske Vitesse på lån fram til sommeren. Annan selv stenger ikke døren for en RBK-retur.

– Jeg kjenner Jan Jönsson som en kjempebra person og trener. Samtidig er jeg glad i Rosenborg, Trondheim og folkene om det er slik at jeg skulle havne der. Men jeg vet ingenting om hva som skjer i sommer, agenten min jobber nå med saken, opplyser Annan til TV 2.

Annan har fortsatt to år igjen på kontrakten med Schalke. Dermed vil det trolig kun dreie seg om en leieavtale om 25-åringen skulle vende tilbake til Trondheim.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Boligtoppen nærmer seg i Tromsø

Daglig leder Tomi Christian Johansen i DNB Eiendom tror boligmarkedet i Tromsø flater ut om to år.